14 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Nedjelja

12.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Marković Amfilohiju: Na sastanku ste rekli da se bespravno sagrađeno mora ukloniti

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

BMV

Nije mi jasno Presjednice,kako Amfilohija dovedoste u kontekst vjerskog nasledja Crnogorskog Sv.Petra Cetinjskog...valjda niste zaboravili 1918u,1921u...2006u,2016u... Nemojte CG dijeliti na partizansku i onu drugu,probajte vise da sagledavate ko su,a ko nisu,prijatelji drzavi CG...

Misko

Ovo je zastidje od naknadne pameti,zar DPS ne vidi i cuje da ste izgubili povjerenje Crnogorskih glasaca,vjerujte dosta je bilo lazi i od istinski Crnogoraca nema vise glasova,game is over!

Đoko Orlandić

Premijeru, tako ti i treba kada primaš na razgovor to fašističko lažljivo .... , a posebno što mu i vjeruješ. Preveslao vas je(slagao) do sada bezbroj puta. I opet će, ako ga budete primali. Primate izvanjce u da obavljaju službzu u tu tzv crkvu a oni vam grade mimo zakona. Imate rešenje, proćerajte

Prust

Evo opet autogolllll,sjetimo se razgovora sa komedijasem iz Ukrajine,ona neistina i nevjerovatno da je 85% gradjana protiv NATO,pa ovo sada sa Amfije,itd.O Milu suvisno vise ista zboriti.Zalosno toliko autogolova da DPS vise ne zasluzuje da prestavlja nas Crnogorce!

KnjazMilos

Ne znaju vise sta da pokusaju ne bi li izazvali neki bunt u drzavi. Nije mi jasno kako Amfilohije kao vjerski poglavar moze da kune i kako mu to dozvoljava duznost koju obavlja.

Stefo12

Je li to veliki Mag antihRisto opet prokleo nekoga ? Puno mudrosti ova sijeda brada prosipa za nekoga ko šešelju oredenje dijeli.

Liberal

Znali ovaj čarobnjak iz oza da njegov blagoslov nije iznad zakona ? Premijer mu je fino ocitao lekciju iz hriscanstva,ne treba nikad huškati narod protiv vlasti,to nije radio ni isus ni nijedan svetac,papa ili pop

goran1978

Citam ove kom, i nije mi jasno kako napadate Premijera, on je obavezan da se sa svima sastane i svima poprica! Ne radi se odje o podjeli CG niti o tome da se ne zaboravi 1918,1921,2006,2016, jer se zna koliki je doprinos dao CG bude nezavisna, vec o kletvama koje ne bi trebalo da daje svesteno lice.

Planinka

Zalosno je sta je jedan mitropolit izjavio.Bas da čovjek ostane bez riječi

Bar_pamti

Sotono bolje da brines o tome oces li ljetnje gume stavit na onoga tvojega dzipa od 50 000e no sto kunes vlast.

Dragan

Prije par dana napad na hrvata u Beranama, protesti u Podgorici koji su se politizovali, nelegalna izgradnja krstionice, paljenje zastave NATO-a... Zar su sve ovo slucajnosti? Ne nijesu ! Opozicija u koordinaciji s Amfilohijem samo pokusava da destabilizuje stanje u drzavi na razne nacine.

Kaktus

Zar i na potomstvo udara ovaj moralni brabonjak ? To je bas hriscanski inace

PolitikologNK

Izgleda da je u tom razgovoru samo htio da sazna vasu reakciju i reakciju drzavnih organa da bi znao kako dalje da planira svoje prljave poteze i na koji nacin da izazove bunt vjernika. Sramno je za onog vjernika koji koristi prave vjernike u zastitu svojih licnih interesa.

Kosta

Da nije Markovic rekao da mu je Amfilohije saopstio da je nelegalna i da nema potrebe izgraditi krstionicu i da nema blagoslov, odje bi se i dalja napadala vlast da je kriva za rusenje.

Mona99

I dalje ne mogu da vjerujem da je Amfilohije izgovorio one kletve,ovo vise nema smisla ako je rekao nesto trebao se drzati toga a ne sad ovako da postupa.