15 °

max 15 ° / min 11 °

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bečić: Protiv sam otimanja vjerskih objekata

Izvor: Dan

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Kuč

Tako je ,nema otimanja pa neka vrate oteto . Ako si kršten ne znači da si bolji čovjek već da si (trebalo bi ) vjernik . Ako si vjernik onda treba da vjeruješ u boga a ne u Crkve i Džamije ili Katedrale,tako da to lamentiranje nad zakonom ostavi . Sve što je zakonski uradjeno treba podržati .

Šćepan

Pokazali ste odnos prema Crnogorskoj crkvi i na prošlim izborima, onda ona dešavanja u Budvi oko bilborda, ćirilice itd. Vaš demokratski kapacitet je samo u okviru srpskog bloka, pa se nadam da ćete podijeliti glasove sa DFom na ravne časti, samo što je Vaš nacionalizam zavijeniji i opasniji... Volimo te Crna Goro!

Đoko Orlandić

Prvi put se Bečić oglasi o bilo kojem pitanj u vezi CG. Kaza da DPS pokreće pitanje Zakona pred izbore. Ovaj se oglasi prvi put kada osjeti da gubi od DF. Takođe, zbog izbora. Ko dobije na mostu izgubi na ćupriji. Bečić će dobiti nešto glasova DF, ali prvi put sve CG glasove. To se zove autogol.

Misko

Ako si protiv otimanja crkvene imovine,onda si protiv SPC koja je otela silom 90-ih od Crne Gore i nece da pusti,ali oce oce za koji mjesec.

jovan

Kad mladi, perspektivni političar govori o "otimanju crkvene imovine", to znači da ne donosi ništa novo na političkom nebu CG. On živi u predrasudama i Amfilohijevom učenju, pa sa Bečićem ne može biti bolja budućnost.

Podgoričanin

Bečićku niko to ne otima nego treba da se vrati oteto 1918. Tako može da govori samo onaj ko ne zna što je!

Đoko Orlandić

@Đoko Orlandić, Greška u mojem pisanju komentara (Lapsius calami). Trebalo je da piše: "ali prvi put GUBi sve CG glasove"

Podgorica

Ali ovaj Veljesrbin,omladinac Snp,plagijaror ,lazov koji je napravio onaj spot o Cpc i cetnicima je pokušaj najveće prevare u CG

Bokelj

Kakvo otimanje, o čemu ovaj... To je vraćanje Crnoj Gori! Oteti su 1918. to cijeli svijet zna.

štrbina

Temelj državnosti Crne Gore leži u crnogorskom narodu.Pa Bečiću ti i tvoje društvo da pripada crnogorskomm narodu i demokratiji crnogorskih građana bili bi svi za crkvu crnogorskog naroda a ne naroda otrcana srpstva.Pa vi svi takvi sami se namećete crnogorskom narodu da vas šutnu ka granu s puta

Katunjanin

Kad ce pojedini politicari u CrnojGori shvatiti da se Crnogorski narod polako osvjescuje i shvata da je njegov sav interes unutar svoje jadine drzave i domovine Crne Gore .Dakle shvati te izdajnici ce ubuduce dobijati sve manje glasova