19 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Brnabić: Apel Crnoj Gori da se razgovara o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti

Izvor: B92

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Joko

Nema givora ,Zakon ide do kraja.. u slucaju. Muljanja ..CG je metva.Crnogorci vise nece prstom mac.

CG

Vi kao predsjednica vlade bi ste morali da znate ili možda nećeta da znate da su rasprave i razgovori vođeni pet godina a da je SPC pokušavala na svaki način da to opstruira. Volimo te Crna Goro !

!!!

Svakaka treba razgovarati,ali o implementaciji zakona.Na kraju,71% je vece od 29% bez obzira sto su napravili problem kao da ih je milion.Od 2015 god.Vlada je pozivala i trazila od SPC da se ukljuci u razgovor a oni su to osiono odbijali.Sjetite se samo incidenta u Kotoru.Znaci,to je to.I kraj.

Zaro

Naravno,csaslušati sve, pogotovo one koji su upisivali silne hiljade kvadrata, na elitnim i drugim lokacijama, na srpsku crkvu!

Johnny

U ozbiljnim drzavama o zakonima se ne razgovara nego se sprovode. Treba da se razgovara ciji su gradjani 29 posto i ciji zakon moraju postovat ako misle ovdje zivjet.

Mario

Prvo zakon se treba poštovati a onda imaju institucije kojima se možeš legalnim sredstvima boriti protiv toga istog zakona! Ako je Eu rekla da je u skladu sa zakonom onda vam baš i nema kome se možete žaliti.

Mihailo

Naravno Brnabicka. Trebali da razgovaramo i vasim Srbima koje vi svojatate, koji malo mal9 idu popu Irineju i velikonaci9nalisti, cetniku, Vucic7 poblagoslov i savjet, a onda po povratku prave haos po Skupstin8 i Crnoj Gori, pod izgovorom da brane svetinje SPC. Zakon usaglasen sa Venecijanskom komis

Mihailo

S kim da razgovaramo Brnabicka. Sa onima sto prave haos po Skupstini i po Crnoj Gori, koji dobijaju od popa Irineja i četnika Vučica. Ne, ne. Zakon cemo primijeniri. Nikad vise 1918 godina i vasa okupacija.