22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Anticrnogorska histerija u Srbiji: Kosovo palo u drugi plan, prvi put se govori o agresiji na Dubrovnik

Izvor: jutarnji.hr

Autor: Antena M

  • viber

Marko

Cista propaganda da skrenu paznju naroda sa nakaradnim zakonom narod je ustao c gore protiv zakona ! a ne srbija a lakse se tako braniti i zamagljavati oci naroda koji je sve prozrio jer c gora je drzava svih nas a ne samo milova i dps u tome je poenta kazite istinu narodu mada to narod zna dobro.

drago

@Marko E ako si ti Marko taj narod koji zna propalo se sve.

MNE

Nevjerovatan narod sa svojom lažnom istorijom i vječitom potrebom za dominacijom na ovim prostorima .NIKAD VIŠE 1918 !

GAJO

@Marko,E Marko, MARKO ,i ti vidis sta risto oce da vidis.Procitaj malo nesto o istoriji Crne Gore pa ce ti biti jasnije mnoge istine. DA JE VJECNA CRNA GORA !!!!

Bodin

NE DAMO CRNU GORU NE DAMO CRNU GORU NE DAMO CRNU GORU Crna Gora je jedina domovina Crnogoraca. Mi drugu domovinu nemamo. Ako je damo četnicima da je skrnave nismo ni zaslužili bolje. Odje nema price o crkva, ekonomiji ovo je borba za opstanak Crne Gore.

Andjela

Sta reci na sve ove notorne neistine mogu upotrebiti i rijec lazi! Dokle vise! Zar imaju obraza!Kazu hapsenje majka, jedna li je majka ovih piromana sto hoce Skupstine i drzavu da zapale i izdajstva rodne grude zarad tudje zemlje ! Ovi neupuceni citajte istoriju Crne Gore! Ne Ristove besjede!

Ero

Neznam zašto ne objavite moje komentare. Bio sam u vojsci 1991 u titogradu, sa koliko lazi su tada srpskk četnički sa labudovićem mediji mene probali da manipulišu da me zamagle sa mantijama nisu uspjeli. E VIVA moja najljepša zemljo

Jelena

Crnila srbska, otvorite granicu ka Kosovu da se vidi njihov glas i djece koju vode kao paravana.Zivjela i VjecnaCRNA GORO!