12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bečić ODGOVORIO za koga bi navijao kad bi igrale Crna Gora - Srbija

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

ZwijuK

Volio bih da mi neko objasni ideologiju ovog partoida zvanog Demortska Crna Gora. Da li im je ideologija Konzervativna ili Socijalna (desna ililijeva). Ovo pitam jer su nastali iz partije sa takođe neodređenom ideologijom i paradoksalnim imenom "Socijalistička Narodna Partija"

Znam_ja

U redu, privatno pitanje...ali realno je to da ti neces da kazes odgovore da ne odu od tebe ljudi...Daj covjece i da slucajno pobjedite, sta ocekivat od vas?! Licno, ne znam ni ko ste ni sto ste

Đoko Orlandić

Prvo, što on ima da ide na RTS. Tu su mu nalogodavci. U stvari, njegovi nalogodavci su u Kremlju, a u BGD je samo njihova ispostava. Nikada nije do sada odgovorio ni na jedno ključno pitanje. Da igra Crna Gora i Srbija on bi ipak navijao za Rusiju, jer mu je šef i finansijer general Rešetnjikov.

mr

Da budem iskren, tesko bih ga pratio i u fudbalu, iako je tu jedino bio konkretan... On je njima bio interesantan kao Srbin, kao neko ko govori srpskim jezikom, kao.... Dobili su, na kraju, mućak, jer ni voditeljka nije uspjela da shvati o čemu on govori...

Manda

Ako ne želiš da daš odgovore na krucijalna pitanja onda nemaš što da tražiš u politici. Ili si neznalica ili prevarant. Vjerujem da si ovo drugo i da je tvoja pojava na političkoj sceni samo još jedan pokušaj da Srpsko biračko tijelo namakne preko 25% glasova - prevarom.

boki

Počeli ste i vi sa ovim naslovima "wvo šta je rekao..., nećete vjerovati..., pogledajte šta je..." Meni to malo jadno.

Nikola

@boki, nijedna od tri fraze koje si naveo nije upotrebljena u naslovu ove vijesti. Rijec 'odgovorio' je naglasena jer su Becic licno i partija mu, poznati po tome sto nemaju odgovor ni na pitanje u kojem vijeku zive.

flamantes

Da sabre razne ljude. E ovako se ni u balabane ne govori

Miki

@Đoko Orlandić, Pobrkao si ti nešto, rts i uredništvo je na tvom (dps) kursu. Vučić i m.dj. su jos od vremena m.dj. i sloba dva najveća partnera kojima niko ništa ne može . Moraš pljuvanje organizovat na drugi način, ovo sa rts ti ne pije vodu.

Tesla

Koji je ovo mutivoda i prevarant.Samo mu slusajte odgovore i pricu pa ce vam sve biti jasno.Kad bi se definicija populizma dokazivala na prakticnom primjeru ovaj Becic bi bio savrsen primjer.Ko ovo ne vidi taj je stvarno slijep pored ociju.