24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ko su ZVIJEZDE GRANTA Delegacije EU u Crnoj Gori (III)

Autor: Antena M

  • viber

mr

Ove podatke dostaviti EU i priupitati ih zasto je Crna Gora u njihovim izvjestajima sve crnja, a ulozene stotine miliona. Đe ba zapelo !? Đalovicka priznaje da su u EU izvjestajima o CG od "slova do slova" prepisani njeni "raporti". A Mitja je to platio podebelo. A tek kako je Orav "široke ruke".!

Radun

Ovdje je ocigledno rijec o korupciji predstavnika medjunarodne zajednice i crnogorskih prevaranata koji su se uvezali, a potom po svojim medijima prozivaju crnogorsku sirotinju da su dobili desetak hiljada eura za neki konkretan projekat za dobrobit CG kulture... Cestitke anteni M... ovako se razvaljuje inostrana i domaca NVO mafija

Katunjanin

Kako se lako prodaju gradjani CG ( odnosno njeni neprijatelji )Koliko ih ima ,neki preci se nisu istrazili ovo su im karakterno moralni i mentalni potomci Blago nama s njima,blago CG (ka s kamenom u dom )

deda

e sad da ste pravi pa sve pojedinacno, da vidimo ko je sta radio s parama i ko ih je, ako ih je iko, opravdao!

Djordano

Ne znam zasto se Antena M bavi EU novcem, to je novac građana EU, ajde istražite koliko Vlada i kome daje novac građana CG, da vidimo koje su to NVO, a koliko je samo fantomskih preko kojih se partijske stvari završavaju. Pusti te vi EU novac, briga me đe će njihov novac, nego đe ide naš!