Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na praktičnoj nastavi na Žabljaku

| Postavio/la: Jelena Grbović

Studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na praktičnoj nastavi na Žabljaku

Studenti druge godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore su, u okviru predmeta Zimski sportovi, na praktičnoj nastavi, na Žabljaku, od 21. do 23. januara, navedeno je u saopštenju Univerziteta Crne Gore.

Riječ je, kako su naveli, o studentima Studijskog programa Fizička kultura i zdravi stilovi života koje, u okviru praktične nastave, vodi predmetni nastavnik doc. dr Danilo Bojanić sa saradnicima doc dr Milovanom Ljubojevićem, mr Ivanom Vasiljevićem i Pavlom Malovićem.

"Po završetku studijskog programa Fizička kultura i zdravi stilovi života studenti će biti osposobljeni da rade u obrazovnom sistemu, koordiniraju rad i upravljaju sportskim institucijama, organizuju rekreativne programe na naučnim osnovama i prate zdravstvene efekte tih programa. Takođe, studenti će nakon studija biti osposobljeni da rade sa djecom i omladinom u sportskim organizacijama, školicama sporta i drugim organizovanim sportskim grupama, kao i u u turističkoj privredi", zaključeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300