Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Razbojništvo u Podgorici, uhapšena dvojica mladića iz Albanije

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Razbojništvo u Podgorici,  uhapšena dvojica mladića iz Albanije

Podgorička policija rasvijetlila je razbojništvo koje se dogodilo posljednjeg dana prošle godine i zbog zbog sumnje da su ga počinila uhapsila mladiće T.M. (19) i E.U. (20) iz Albanije, koji su nastanjeni u Podgorici.

 "T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao. Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C.  Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon".

 Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičeni su se dali u bjekstvo.

"Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu", zaključeno je u saopštenju policije. 

Ostavi komentar

0/300