Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Viši sud odlučio: Knežević i Mandić mogu van Podgorice

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: RTCG

Viši sud odlučio: Knežević i Mandić mogu van Podgorice

Vanraspravno vijeće Višeg suda u Podgorici ukinulo je mjeru zabrane napuštanja teritorije Podgorice liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, koju im je izrekla sudija tog suda Suzana Mugoša, objavljeno je na sajtu Višeg suda.

"Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Višeg suda u Podgorici ukinuto je rješenje Višeg suda u Podgorici kojim su prema optuženima A.M., i M.K. bile izrečene mjere zabrana napuštanja boravišta, odnosno teritorije Glavnog grada Podgorice", saopštila je portparolka suda Aida Muzurović.

Protiv tog rješenja, kako navodi, žalba nije dozvoljena.

Podsjećamo, sudija Mugoša je tu mjeru donijela prošle sedmice, a u rješenju je pisalo da ukoliko optuženi prekrše mjeru može da im se odredi pritvor i da će mjera nadzora trajati dok za to bude postojala potreba.

Knežević je nakon toga uputio molbu Višem sudu da mu dozvoli napuštanje glavnog grada kako bi mogao da obavlja svoju poslaničku funkciju.

On je optužio Mugošu da se brutalno stavila na stranu vladajuće političke partije, koja u političkoj organizaciji koju on predstavlja vidi glavnog protivnika.

Ostavi komentar

0/300