Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

AMS: Oprezna vožnja u višim predjelima zbog mokrih puteva

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Mina

AMS: Oprezna vožnja u višim predjelima zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori se u nižim predjelima saobraća po suvim, a u višim po mjestimično mokrim i klizavim putevima.

Auto moto savez Crne Gore upozorio je na opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putevima, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen od devet do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog sanacije nestabilne kosine na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg - Kamenari, lokalitet Zelenika saobraćaj će biti obustavljen od sedam do 17 sati, trajanju ne dužem od 15

Ostavi komentar

0/300