14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zenka čestitao Uskrs

Društvo

Comments 0

Zenka čestitao Uskrs

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka čestitao je Uskrs svim vjernicima koji taj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

„Povodom najradosnijeg katoličkog praznika, u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i u svoje ime, upućujem čestitke nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoru Iliji Janjiću, svom uvaženom sveštenstvu i redovništvu i katoličkim vjernicima, kao i protestantskim crkvama i svima onima koji taj veliki hrišćanski praznik proslavljaju po gregorijanskom kalendaru“, navodi se u čestitki.

Zenka je kazao da je duh Uskrsa u praštanju i harmoniji i da želi da taj veliki hrišćanski praznik protekne u duhovnom miru, razumijevanju i harmoniji, da ujedinjuje i ističe trajne etičke postulate u Crnoj Gori.

„Želim da Uskrs podari vrijednosti koje sve usmjeravaju ka prosperitetu, srećnijem i blagodetnom životu, u znaku sloge, međuvjerskog i međunacionalnog sklada i poštovanja različitosti po kojima je Crna Gora oduvijek poznata. Neka taj sveti i svijetli praznik duše onih koji ga proslavljaju ispuni plemenitošću, neka mir i ljubav gospodare njihovim srcima i domovima“, piše u čestitki.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR