Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mještani koji žive pored magistrale Berane - Bijelo Polje: Ovuda se ne vozi, nego leti

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Imaju i apel za nadležne!

Mještani koji žive pored magistrale Berane - Bijelo Polje: Ovuda se ne vozi, nego leti

Stanovnike koji žive pored magistralnog puta Bijelo Polje- Berane, tačnije, kod mjesta gdje se danas dogodila stravična nesreća u kojoj je poginuo motociklista, ovaj događaj veoma je uznemirio.

Osim toga, ponukao ih je da se nadležnim javno obrate preko medija kako bi problemu koji, kako kažu, imaju godinama, stali na put.

Naime, kako su nam kazali, na putu od Bijelog Polja do Berana, postoji oko 2km ''ravnice'', kojom se vozi i preko 150km/h.

U udesu na putu Berane - Bijelo Polje stradao motociklista iz Srbije

''Neki su ovo mjesto nazvali i ''rožajska pista'', jer se ludački vozi, svake godine bude bar jedan udes ovdje sa fatalnim posljedicama''- kazao nam je jedan od mještana.

''Ovome se zaista mora stati na kraj, patrola ima između Bijelog Polja i Berana, ali ne na pravim mjestima, njihova mjesta se znaju, zna se gdje su stalno i tuda se pazi, a onda na drugim dionicama imamo ovakve scene kao danas. Mislimo da bi jedna patrola na ovoj dionici koja je dužine oko 2km zasigurno smanjila broj udesa koji su ovdje sve češći. Ovdje su udesi česti jer je isključenje na lokalni put sa magistralnog, a na magistralnom se ne vozi, nego leti''- kazao nam je on.

U saobraćajnoj nesreći danas je podsjetimo stradao motociklista. Kako pišu pojedini mediji do nesreće je došlo kada je golf bjelopoljskih tablica sa magistralnog puta krenuo da skreće na seoski put, a u tom momentu iz suprotnog pravca naišli su motociklisti. Za prvoga od njih nije bilo spasa i stradao je na licu mjesta.

Komentari

Misko,

KAMEREEE... Ovde kod nas u ofenbach parkira policija civilni kombi pored puta kameru kroz zadnje staklo i snima,nikad ne znas da je to policija samo ti na tablice stigne kazna pa ti leti i zimi..

Nasko,

Par kamera i video nadzor sve to rešava. Iz džepa reakcija na mozak

Miro,

Rožajska pista, vrh. Pa oni ne voze oni lete.

ss,

Bravo mr dobro si rekao I na skretanju kad das zmigavac da skrenes iz pravca bp levo on te pretekne sa leve strane.... Svi zure a niko ne gleda jel puna linija il skreces SAMO GAS

mr,

Prvi put u životu sam vidio, na toj relaciji, kako se pretice u krivini, u sumraku, jer se iz suprotnog pravca ne naziru svijetla! Ludilo!

sjsl,

Cuj rozajska pista, kao da samo oni brzo voze

Ostavi komentar

0/300