Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Čeda Antić i 150 hiljada branitelja "srpskih svetinja"

| Postavio/la: Antena M

Čeda Antić i 150 hiljada branitelja "srpskih svetinja"

Sinoć su podršku "odbrani sprskih svetinja" davali i sa platoa ispred Crkve Svetog Marka. Istoričar Čedomir Antić održao je vatreni govor, filovan Njegoševim stihovima. A, kako izgleda kad se crnogorski vladika nađe u rukama srpskog fašiste, uvjerite se sami.

Na prethodnom skupu podrške "odbrani srpskih svetinja" bilo je desetak hiljada građana ("građana"). Sinoć, da l' zbog Čedine toksične retorike, da l zbog zagađenog vazduha, tek nekoliko stotina. Potvrđuje to fotografija lica mjesta.

A i post Antićevog ideološkog sabrata Đorđa Vukadinovića. Koji se da l' zbog razočaranja odzivom branitelja svetinja, da l zbog prmrzlih prstiju, baš gadno prevario u kucanju teksta.

Tako to izgleda kad salonski fašisti vjerujućem puku opisuju i objašnjavaju dešavanja u Crnoj Gori. Njihova je slika bliska istini, otprilike, kao fotografije koje koriste velikosrpske medijske agenture, beogradske i podgoričke -svejedno, fotografijama snimljenim dronom.

Sad sami zaključite koliko je, u stvarnosti, Anticevih 150 hiljada?

Komentari

Mrki,

Sve je u redu i lično razumijem vjekovnu težnju izlaska na Jadran,jer je to jedina poenta svega što se dogadja.Ne razumijem jedino upotrebu dinastije Petrović koje je ova ideologija satrla uništila i skoro fizički ugasila.Sve može ali onog koga odistinski mrzite,ne možete svrstati na vašu stranu.

Katunjanin,

Kad bi smjeli ,od medjunarodne zajednice ,lise Rusije (koja ih voli , ka nekad Francuska ) oni da mogu naci dovoljan broj posrbica i onih koji bi ginuli za njih ,rado oslobadjali Crnu Goru pd Crnogoraca .

Katunjanin,

Kako snimaju ove iz CG ,a oni "ponosno i hrabro ,spustaju poglede ,krijuci se jdan drugom iza ledja " za ponos njihovih porodica ,kako su ih i naucili .

Katunjanin,

Kako je fino cuti ove napredne ideje ,ovih "naprednjaka" protiv stvaranja drzavne religije .Ovi srbi se sa "demokratijom " radjaju , a "istinom iz istorije " ih odmah zadoje .Ovo da nema Srbske "istorije " Svijet ,skoro nebi ni ima istorije .

Katunjanin,

Fino je cuti onu molitvu Njegosevu i u Boga se nadamo da ce nam provedriti vise Crne Gore . A i meni se cini da je u CG ,sve sto je casno i posteno ustalo protiv ovakvog zagadjenja .Nalaze cemo dobiti uskoro (izbori i popis )pa dako i mi pocinemo od te bolestine .Ovima sto su hronicno bolesni nema pomoci , biologija ce to rijesiti .

Komšo,

i ovo je "istorijski govor"kao i Vučićev od prije neki dan samo što ne smiju tenkovima doć u Crnu Goru da oslobode srpske zemlje iz kojih su traktorima bježali nakon "oslobađanja" Svi koji su spremni za "borbu" neka sačekaju ljeto kad nam zatreba radna snaga iz Srbije

!!!,

Ovo sto svaki dan objavljuju bilo nas je 5 hiljada,20 hiljada,50 hiljada je ocigledno u sijanju straha i zastrasivanja ovih sto ne izlaze na ove "minute ćutnje"za "njihove"crkve i manastire.Znaju oni dobro da ih je mnogo manje nego sto njihovi brojaci pokazuju.A znaju i da je nas mnogo vise.

Katunjanin,

Tuzno je zaista , koliko je Srbija zagadjena , ali i opasno (ponajvise za onaj zdravi dio ) od sirenja zaraza .Ova zaraza nazalost,traje decenijama i u zadnjih 30 _etak godina stanje je sve gore ,i sve vise ,dobija oblike one hronicne Srpske bolesti iz proslosti , koja je narocito , od 1918 _1925 g. poharala Crnu goru , i odnijela mnogo zivota najboljih Crnogorskih sinova

zordan,

Fasizam u Beogradu . Anticu zanavijek zabraniti ulazak u CG.

Zoran,

hahaha... jesu li ovo stali na semafor?

Ostavi komentar

0/300