12 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poziv studentima za obuke na temu pripreme, pisanja i objave naučnog rada

Društvo

Comments 0

Poziv studentima za obuke na temu pripreme, pisanja i objave naučnog rada

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

U okviru prestižne međunarodne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije, od 2. do 5. aprila 2020. godine, u Dubrovniku, održaće se škola obuke Balkanskog instituta za nauku i inovacije(BISI) na temu „Kako pripremiti, napisati i objaviti naučni rad“.

Zainteresovani studenti master i doktorskih studija društvenih nauka, gdje prednost ima oblast sporta i ekonomije, mogu prijave poslati do 1. marta 2020. godine, a podrobne informacije dostupne su na linku: 

http://csakademija.me/conference/trainingschool.html

Kandidati treba da dostave biografiju (CV), na maksimum dvije strane, i motivaciono pismo, koje ne prelazi jednu stranu, sa jasno iskazanim iskustvom vezanim za temu obuke i obrazloženjem zainteresovani za ovu školu i viđenja na koji način će škola doprinijeti njihovom učenju, karijeri i ciljevima istraživanja.

Prijave treba poslati na kontakt adrese prof. dr Sanje Peković ([email protected]) i na mejl prof. dr Steva Popovića (u CC):[email protected]

Organizator škole je Balkanski institut za nauku i inovacije (BISI), nastao kao rezultat strateške saradnje Univerziteta Crne Gore (UCG) i Univerziteta Azurne Obale (UCA) iz Francuske.

Škola će se posebno fokusirati na izazove povezane sa savremenim složenostima objavljivanja u visoko rangiranim časopisima u području društvenih nauke.

O umrežavanju i timskom radu, istraživačkoj metodologiji, vještini komunikacije i prezentacije i akademskog integriteta, polaznici će moći da uče od međunarodnih stručnjaka za ove oblasti i razviju svoje sopstveno razumijevanje složenih odnosa između teorijskih i praktičnih pitanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR