10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović: CG u red sa Dubaijem, Monakom i Torontom

Društvo

Comments 1

Radulović: CG u red sa Dubaijem, Monakom i Torontom

Autor: Milica Mandić

  • Viber

Crna Gora će biti domaćin četvrtog Global citizen foruma koji okuplja svjetske lidere, članove kraljevskih porodica, filantrope i slavne ličnosti, pa je tako najavljen, između ostalih, dolazak glumca Roberta de Nira, pisca Robina Šarma.

Dolazak na forum potvrdili su i bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija Kofi Anan, penzionisani komandant NATO snaga za Evropu Vesli Klark, bivši predsjednik Evropske komisjije Žoze Manuel Barozo, te brojne muzičke zvijezde.

Svi će oni, kako je najavljeno, raspravljati o inicijativama, praktičnim koracima i velikim odlukama koje je neophodno donijeti u doba neizvjesnosti, što je i tema foruma.

Inače prethodni forumi su održani u Dubaiju, Torontu i Monaku.

Predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović za naš je portal kazao da je to prava stvar za Crnu Goru koja je spremna da izađe u susret svakom gostu te da će doprinijeti i promociji Crne Gore kao elitne turističke destinacije.

"Neću prisustvovati tom velikom događaju jer nisam tu naredna dva dana ali sam zaista srećan što je Crna Gora domaćin tako važnog događaja. To je za svaku pohvalu, stati u red sa Dubaijem, Torontom i Monakom, prava odluka," kazao je Radulović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR