14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zaposleni u Budvanskoj rivijeri simbolično obilježili Dan planete Zemlje

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Zaposleni u Budvanskoj rivijeri simbolično obilježili Dan planete Zemlje

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

U susret 22. aprilu, Danu planete Zemlje, zaposleni u HG Budvanska rivijera, danas su simboličnom akcijom čišćenja parka na Slovenskoj plaži dali doprinos u obilježavanju ovog važnog datuma u oblasti zaštite i očuvanja životne sredine.

"Ovom prilikom podsjećamo da se kompletno poslovanje Hotelske grupe Budvanska rivijera zasniva upravo na principima održivog razvoja. Tome u prilog govori i činjenica da je Turističko naselje Slovenska plaža nosilac sertifikata „Eco Label“ koji dodjeljuje Evropska unija za brigu i očuvanje životne sredine. Ovaj Sertifikat obavezuje da se poslovanje cijelog kompleksa bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa", saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.

Slovenska plaža je decenijama prepoznatljiva po njegovanim zelenim površinama i raznovrsnom biljnom svijetu. Ovaj segment ponude je izuzetno cijenjen od strane turista koji poseban mir i doživljaj često pronalaze upravo u zelenim vrtovima sa preko 200 vrsta raznovrsnog bilja.

Hotelska grupa Budvanska rivijera je u 2018. godini kandidovala hotel "Aleksandar" za projekat "Učinimo Budvu održivom turističkom destinacijom" koji predstavlja partnerski projekat Opštine Budva, Turističke organizacije Budve i UNDP-a. Cilj projekta je da se odredjenom broju objekata na teritoriji Opštine Budva obezbijedi savjetodavna i tehnička podrška za dobijanje sertifikata održivog poslovanja "Ekološki znak Evropske unije" tokom 2018. godine.

"Današnjom akcijom, HG Budvanska rivijera poslala je jasnu poruku svim građanima i turistima koji dolaze u Budvu: Vodimo brigu o očuvanju i zaštiti životne sredine - Za ljepši i zdraviji život nas samih, kao i generacija koje dolaze", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR