Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

U Danilovgradu uhapšen muškarac: Oduzeto oružje, municija, eksploziv...

| Postavio/la: Milena Aprcović

U Danilovgradu uhapšen muškarac: Oduzeto oružje, municija, eksploziv...

U Danilovgradu je pronađeno i oduzeto oružje, municija, eksploziv i drugi predmeti, a jedna osoba je uhapšena, saopštila je Uprava policije.

"Službenici Uprave policije su juče u Danilovgradu izvršili pretrese na dvije lokacije i pronašli eksploziv, oružje, municiju i druge predemete. Slobode je lišen S.J. (46) iz Danilovgrada.

Postupajući na osnovu prethodno pribavljenje naredbe nadležnog sudije za istragu policija je izvršila pretrese na dvije lokacije u Danilovgradu koje koriste S.J. i D.J.

Pretresom lokacije koju koristi S.J. policijski službenici su pronašli i oduzeli 18 komada municije cal. 7,9mm, pet komada detonirajućeg štapina, određenu količinu eksploziv i osam detonatorskih kapisli.

Na lokaciji koju koristi D.J. službenici policije su pronašli i oduzeli lovačku pušku, karabin, 20 komada municije za lovačku pušku i 10 komada municije cal. 7,9mm", navode u saopštenju. 

S.J. je uhapšen i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležno državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U odnosu na oružje pronađeno kod D.J. nadležni tužilac će se naknadno izjasniti, dodaju iz policije. 

 

Ostavi komentar

0/300