6 °

max 14 ° / min 5 °

Četvrtak

27.02.

14° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 5°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Srijeda

04.03.

16° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog napada na bivšeg odbornika DPS-a osuđeni na novčane kazne i društveno koristan rad

Foto: Dnevne novine/Standard

Hronika

Comments 0

Izvor: Dan/CdM

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Zbog napada na bivšeg odbornika DPS-a osuđeni na novčane kazne i društveno koristan rad

Foto: Dnevne novine/Standard

Mark (25), Ronardo (23), Marijan (26) i Roni Vuljaj (25) priznali su da su početkom aprila ove godine u Tuzima napali bivšeg odbornika DPS-a Elvisa Krkanovića i još dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, piše Dan.

Zbog napada na odbornika DPS-a uhapšene četiri osobe

Zahtjev za sporazumno priznanje krivice su preko svog branioca uputili osnovnom državnom tužiocu Jeleni Protić, sa kojom su se nagodili da za izvršeno krivično djelo budu kažnjeni novčano i da im se odredi mjera društveno korisni rad.

U incidentu je došlo do svađe i tuče. Krkanović je napadnut u centru Tuzi, pri čemu je zadobio lakše tjelesne povrede. On je bio sa sinom od 10 godina kada je na njih nasrnula grupa od, kako je tvrdio, 14 osoba koje su pokušavale da ih udaraju po glavi metalnim šipkama.

Uspjeli su da sakriju glave, ali su dobili udarce po rukama. Prema njegovim tvrdnjama, dječak je bio ugruvan i zadobio je povrede na rukama.

Iz policije su nakon incidenta saopštili da je došlo do svađe i tuče između E.K., A.K.. i E.Đ., sa jedne strane, i M.V., R.V., M.V.. i R.V. sa druge strane.

Krkanović je ispričao da je bio sa maloljetnim sinom kada je na njih nasrnula grupa mladića.

“Napali su me metalnim šipkama i noževima, čak su repetirali pištolj. Prvo su me udarali šipkama i prijetili nožem i htjeli da se na taj način obračunaju sa mnom, a kako nijesu uspjeli, repertirali su pištolj. U tom trenutku ulicom su prolazili moj stariji sin i brat od tetke, koji su pokušali da me odbrane. Najgore od svega je što su i moje maloljetno dijete udarali isto kao i mene. Pokušao sam da ga zaštitim i prekrio sam nam glave rukama. Boli me to što su mi dijete udarali i što je moj sin pretrpio veliki stres”, kazao je Krkanović.

Policiji je rekao koga je od napadača prepoznao.

“Jedna od napadača je onaj koji je na dan izbora 3. marta izbacio snimak kako sam, navodno, kupovao glasove za DPS. Toga dana on je stajao ispred moje kuće i ja sam ga pitao šta radi tu. Tražio sam tada od njega da napusti moj posjed i tu se sve završilo. Ostale napadače poznajem iz Tuzi jer su to naši lokalni momci i svi su Vuljaji. Policija je došla poslije deset minuta i tada su oni pobjegli. Međutim, sve sam ispričao policiji i krivično ću da ih gonim”, rekao je Krkanović nakon incidenta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR