Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zbog napada na odbornika DPS-a uhapšene četiri osobe

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Zbog napada na odbornika DPS-a uhapšene četiri osobe

Odbornik DPS-a u Skupštini opštine Tuzi Elvis Krkanović pretučen je sinoć oko 21 sat, a tim povodom oglasili su se iz Uprave policije navodeći da su uhapšene četiri osobe osumnjičene za napad.

''Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili okolnosti događaja koji je prijavljen kao tuča u kojoj je sinoć u Tuzima napadnut odbornik DPS-a u Skupštini Opštine Tuzi E.K. sa još dva lica, A.K. i E.Đ

Policijski službenici su naime, postupajući po prijavi događaja u kojem je navedeno su napadnuta ova tri lica – E.K, A.K. i E.Đ, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode četiri lica – M.V (25), R.V (23), M.V. (26) i R.V (25), zbog sumnje da su, na štetu E.K, A.K. i E.Đ, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje''- naveli su iz policije.

Četiri uhapšena će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Nadležni tužilac će se naknadno izjasniti da li u ponašanju E.K. A.K. i E.Đ. ima elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Do incidenta je, podsjećamo, došlo sinoć oko 21 sat u Tuzima kada je došlo do svađe i tuče između Krkanovića, A.K. i E.Đ. sa jedne i M.V, R.V, M.V. i R.V. sa druge strane.

Policijske aktivnosti u ovom predmetu se nastavljaju, zaključili su iz policije.

Ostavi komentar

0/300