10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog napada na odbornika DPS-a uhapšene četiri osobe

Društvo

Comments 0

Zbog napada na odbornika DPS-a uhapšene četiri osobe

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Odbornik DPS-a u Skupštini opštine Tuzi Elvis Krkanović pretučen je sinoć oko 21 sat, a tim povodom oglasili su se iz Uprave policije navodeći da su uhapšene četiri osobe osumnjičene za napad.

''Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili okolnosti događaja koji je prijavljen kao tuča u kojoj je sinoć u Tuzima napadnut odbornik DPS-a u Skupštini Opštine Tuzi E.K. sa još dva lica, A.K. i E.Đ

Policijski službenici su naime, postupajući po prijavi događaja u kojem je navedeno su napadnuta ova tri lica – E.K, A.K. i E.Đ, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode četiri lica – M.V (25), R.V (23), M.V. (26) i R.V (25), zbog sumnje da su, na štetu E.K, A.K. i E.Đ, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje''- naveli su iz policije.

Četiri uhapšena će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Nadležni tužilac će se naknadno izjasniti da li u ponašanju E.K. A.K. i E.Đ. ima elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Do incidenta je, podsjećamo, došlo sinoć oko 21 sat u Tuzima kada je došlo do svađe i tuče između Krkanovića, A.K. i E.Đ. sa jedne i M.V, R.V, M.V. i R.V. sa druge strane.

Policijske aktivnosti u ovom predmetu se nastavljaju, zaključili su iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR