Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Podgoričanin aktivirao bombu u dvorištu kuće sugrađanina

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Podgoričanin aktivirao bombu u dvorištu kuće sugrađanina

''Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje i proaktivne istražne aktivnosti obezbijedili materijalne dokaze irasvijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija izvršeno na štetu D.Š. iz Podgorice''- navedeno je u saopštenju policije.

Naime, ovo krivično djelo se stavlja na teret N.V. (36) iz Podgorice i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je aktivirao ručnu bombu u dvorištu kuće D.Š. kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na samom objektu porodične kuće oštećenog, kao i na vozilima koja su bila parkirana unutar dvorišta.

''N.V. se nalazi u Istražnom zatvoru UIKS-a zbog izvršenog krivičnog djela iz oblasti požara i eksplozija.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica nastaviće sa proaktivnim istražnim aktivnostima usmjerenim ka bezbjedno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa u cilju sprječavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija''- zaključeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300