Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hapšenja u Bijelom Polju

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Hapšenja u Bijelom Polju

Policija u Bijelom Polju uhapsila je M.Lj. i Ž.R iz tog grada. 

"Postupajući po naredbi nadležnog suda policija je prestresla stan i druge prostorije  koje koristi M.Lj. (24) iz Bijelog Polja i pronašla tablete koje se nalaze na listi opijata i opojnu drogu marihuana tipa skank. M.Lj. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden državnom tuižiocu u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju", navedeo je u saopštenju policije. 

Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje pretresli su stan i druge prostorije koje koristi Ž.R. (52) iz Bijelog Polja i pronašla lovačku pučku, pištolj i druge predmete.

"O događaju je obaviješten državni tužilca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Ž.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Nadalje, bijelopoljska policija je sprovodeći aktivnosti u cilju sprječavanja prodaje alkoholnih pića licima mlađim od 18 godina podnijela nadležnom sudu prekršajne prijave protiv pravnog lica i dva odgovorna lica zbog prodaje alkohola maloljetnicima, zaključeno je u saopštenju. 

 

Ostavi komentar

0/300