Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Napadač dobro znao kretanje Davidovića

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Bilic/DN/dM

Napadač dobro znao kretanje Davidovića

Napadač koji je preksinoć ranio nikšićkog biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) po svemu sudeći je ranije dobro isplanirao lokaciju gdje će spaliti automobil i oružje kako bi uklonio dokaze.

Kako prenosi “Blic”, tu tezu potkrepljuje činjenica da je riječ o izuzetno uvučenom i skrovitom mjestu, na kome noću gotovo da nema nikoga.

Takođe ova ulica nije pokrivena video nadzorom, tako da očevidaca događaja nema.

Davidović se juče obratio medijima, saopštavajući da je dobro i da se zahvaljuje svima na podršci.

Podsjećamo, Davidovića za sada nepoznati napadač preksinoć oko 21 sat ranio je iz snajpera ispred hotela “Kraun plaza”, u kom je, kako piše Tanjug, posljednjih nekoliko godina živio.

Napadači su ovo očigledno dobro znali.

Poznati nikšićki biznismen ranjen je u ruku, nakon čega je prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu.

Za to vrijeme, nepoznati počinioci zapalili su automobil marke “reno”, koji je korišćen za bjekstvo, a u njemu je, tokom gašenja požara, pronađen i snajper.

“Po svemu sudeći, ovu zavučenu i skrovitu lokaciju je odabrao jer noću ovdje gotovo da nema nikoga, a u okolini se nalazi još samo parking i napuštena benzinska stanica”, naveo je izvor “Blica”.

Inače, Davidović se nalazio u društvu vladike nikšićko-budimljanskog Joanikija, koji je nakon pucnjave ostao na tom mjestu, ali nije želio da daje izjave uz obrazloženje da je “uviđaj u toku” i da “on nije bio meta napada”

Ostavi komentar

0/300