11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turoperatori iz Rusije u posjeti Crnoj Gori

Ekonomija

Comments 0

Turoperatori iz Rusije u posjeti Crnoj Gori

Izvor: Mina business

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Hotel Hilton i Turistička organizacija Glavnog grada, u saradnji sa Hilton Worldwide Sales, Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO) Crne Gore i TA Explorer ugostili su ovog vikenda studijsku grupu eminentnih turoperatora iz Rusije.

Direktor hotela Hilton Nemanja Nikolić kazao je da je ideja da turisti borave u Podgorici, a da iz Glavnog grada idu na sjever ili jug Crne Gore.

„Tako da smo u tom dijelu željeli da predstavimo čitavu destinaciju, ne samo Podgoricu i hotel Hilton“, rekao je on.

Direktorica Turističke organizacije Podgorice Tatjana Popović kazala je da su turisti sa tog tržišta jako važni za čitavu destinaciju i da za Glavni grad iz godine u godinu pokazuju sve veće interesovanje.

„Sa zadovoljstvom smo podržali inicijativu hotela Hilton i raduje nas što smo u prilici da ugostimo turoperatore iz Rusije koji se bave pretežno MICE turizmom, što i jeste jedan od velikih potencijala Podgorice“, navela je Popović.

Iz Tursističke organizacije Glavnog grada saopštili su da su turoperatori boravili u Podgorici, a pored obilaska znamenitosti i ljepota Glavnog grada, posjetili su i Kolašin, nacionalne parkove Biogradsku goru, Skadarsko jezero, Lovćen, kao i Lipsku pećinu, Vinograd Ćemovsko polje i vinski podrum Šipčanik.

Direktorica NTO Crne Gore Željka Radak Kukavičić kazala je da je strateški cilj te organizacije da produže turističku sezonu.

„Pored ostalih aktivnosti koje se realizuju kada je u pitanju podizanje kvaliteta turističke ponude i uvođenje novih sadržaja, upravo segment MICE ponude je jako važan za ostvarivanje tog cilja i zaista je zadovoljstvo da imamo priliku da ugostimo agente iz Rusije“, rekla je Radak Kukavičić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR