Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Zajednički napori rezultirali napretkom Danilovgrada, nastavljamo istim pravcem razvoja"

| Postavio/la: Marija Mitrović

"Zajednički napori rezultirali napretkom Danilovgrada, nastavljamo istim pravcem razvoja"

Premijer Duško Marković čestitao je u svoje ime i u ime Vlade građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i opštinskom rukovodstvu 9. decembar – Dan opštine ocjenivši da su zajednički napori Vlade i lokalne uprave rezultirali napretkom Danilovgrada koji je danas sredina podsticajna za investicije i administrativno uređena u interesu razvoja i kvaliteta života građana, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

„Vlada dodatno osnažuje razvoj Danilovgrada kroz izgradnju kapitalne i društvene infrastrukture. Samo za izgradnju bulevara od Podgorice i rekonstrukciju starog puta Podgorica - Danilovgrad, uložićemo blizu trideset miliona eura, što će donijeti novi kvalitet života građanima Bjelopavlića. Stopa nezaposlenosti u danilovgradskoj opštini primjetno je ispod državnog prosjeka, a nove investicije započete ovih dana otvaraju perspektivu za nova zapošljavanja i viši životni standard“ – stoji u čestitki Markovića upućenoj predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću.

Marković u čestitki dalje navodi da takav razvoj Danilovgrada dodatno upotpunjuje pozitivne rezultate i trendove crnogorske ekonomije i da Vlada i rukovodstvo ove opštine nastavljaju zajednički istim pravcem razvoja i napretka.

Ostavi komentar

0/300