Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Perović tužio CdM pa se nije pojavio na ročištu

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: CdM

Perović tužio CdM pa se nije pojavio na ročištu

Ročište koje je bilo zakazano za danas po tužbi Vijesti protiv CdM-a je odloženo jer se jedan od osnivača Vijesti Miodrag Perović nije pojavio, iako je bilo određeno da on danas bude saslušan.

Vijesti su tužile portal CdM jer je prenio tekstove Šekija Radončića “Voajer i balerina”, objavljene u Dnevnim novinama i na ime odštete traže 10.000 eura.

“Iako je bilo određeno da se na današnjem ročištu sasluša Perović on se nije pojavio. Perović je promijenio advokatsku kancelariju pa su njegovi novi advokati danas zatražili odlaganje ročišta. Tom zahtjevu se nisam protivio i Sud je odlučio da se današnje ročište odloži ali na teret Miodraga Perovića”, kazao je pravni zastupnik CdM-a advokat Nikola Martinović.

Naredno ročište zakazano je za 11. mart.

Podsjećamo da su Vijesti zbog prenošenja istih tekstova tužile i Antenu M. Odštetu od 10.000 eura koju je jedan od osnivača Vijesti, Željko Ivanović, sudskim putem, prvobitno tražio od Antene M, tokom jučerašnjeg ročišta Ivanović je smanjio na 1.500 eura.

Ivanović umanjio odšetni zahtjev prema Anteni M, ćuti o partnerstvu sa ofšor kompanijama

Ivanović je juče odbio da saopšti – da li je bio u partnerstvu sa ofšor firmama sa Britanskih Djevičanskih Ostrva: “Mont Tim”, “Western Balkan Capital”, “Botaco” i “Segundo Financial Management”.

Ostavi komentar

0/300