11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kako "mali đokica" vodi hibridni rat u Andrijevici

Društvo

Tag Video
Comments 3

Kako "mali đokica" vodi hibridni rat u Andrijevici

Autor: Antena M

  • Viber

Hibridni rat je opasna stvar, ali u Crnoj Gori često ima bijedne i kretenske manifestacije.

Opasno je kad kvislinške agenture hušakju na linč, objavljuju imena ljudi i pozive raznih psihopata da se obznane adrese na kojima žive oni koje treba kazniti zbog podrške Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, škole u kojima uče njihova djeca... Sve pod konac hrišćanski, u misiji širenja ljubavi i vjere pravoslavne.

Bijedno je kad razni samoproglašeni učitelji novinarstva, NVO grantopreži, istraživački centri i slične nus pojave slobode govora, ćute kao zakatančeni na taj razobručeni govor mržnje i pozive na nasilje, a onda vrisnu kao Dakin Zelenko na, eventualno, diskutabilnu Pustahijinu metaforu: molebani - talibani.

Za kretenski hibridni uradak pobrinuo se izvjesni M.Č. iz Andrijevice. Veselnik je odlučio da se, pod okriljem mraka, obračuna sa predsjednikom opštine Srđanom Mašovićem. Previdio je, međutim, da Andrijevica ima uličnu rasvjetu i kamere na mnogim zgradama. Zli jezici kažu da je zbog sličnog previda M.Č. morao iz Danske mimo svoje volje.

Po demonstriranom nivou pismenosti, zaključilo bi se da hibridni ratnik M.Č. nije mnogo vremena provodio na redovnoj nastavi, u osnovnoj školi.

Da parafraziramo Radosava iz Đekne- lak je hibridni rat pisanjem, samo treba znati slova!

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Elf

Znam Vukovica, koliko toliko je uspijevao da odrzi privid neke uravnotezenosti i principijelnoati - do juce. Pustahijine kolumne ne volim, suvise su napregnute, ali nema greske u onom molebani- talibani. Naprotiv! A onda onakvo saopstenje !! A nikad ni rijec protiv stvarnih nositelja govora mrznje!

Lolo

@Arban, Milka, zipp I salatar. To je ekipa koja je već podijelila funkcije jer je očekivala da ce im Ranja doc na vlast. Haga ziva istina, od ambasadora to direktora javnoga servisa ( Ratka luda) I institucija kulture. Nije im moglo bit i sad svima silama alajavaju a ko nije sa njima rezimski je bt

Arban

Gledao sam juce i nijesam mogao vjerovati, Dusko Vukovic i Goran Đurovic, Milka Tadic ne progovorise na fasizam In4s, Dana, VeroispoVesti, a juče saopštenje zbog Pustahije. Stvarno bijedno... pardon, bedno.