Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Podgorica: Gradski mobilijar i spomenici na meti vandala

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Podgorica: Gradski mobilijar i spomenici na meti vandala

U posljednjih nekoliko dana u Glavnom gradu dogodilo se nekoliko vandalskih postupaka.

"Naime, radi se o erupciji agresivnosti i destrukcije koja je direktna posljedica političkog konteksta, a koja je u protekla dva dana bila usmjerena na uništavanje parkovskog mobilijara, zelenila, spomenika, te grafita neprimjerenog sadržaja na fasadama zgrada u našem gradu", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Dodaju kako nijesu sigurni da brojni apeli dopiru do onih koji su skloni vandalizmu.

"Čak se čini da ih ovakve pojave, ukoliko prođu bez posljedica po njih, motivišu na dalje uništavanje imovine poreskih obveznika.

Tješi nas samo činjenica da se radi o procentualno malom broju vandala, u odnosu na ogroman broj naših građana koji imaju visoko razvijeno, prije svega, kućno vaspitanje, kulturu i usađenu ljubav prema Podgorici i Crnoj Gori", dodaje seu saopštenju.

Komentari

Vlad Tepesh,

@mne, Nije tebi dobro... kakva god da je, koji je razlog slomit je... samo upala mozga, nedostatak kucnog vaspitanja, obrazovanja, morala, dostojanstvam, pameti...

mne,

Ovako se ne prave klupe..pogledaj kod Svajcarskoj klupe...Ovako nas skuplje kosta..ovo je pranje novca..namjesteni poslobi.ne kvalitet ..primitivno..zaostalo..joj se lomi od ljudi koji uzivaju u tome..

mr,

Od "plakanja" nema vajde. Koga interesuje red u ovoj drzavi, lako ce ga uspostaviti. Na ovoj kesi su vandali ostavili svoje otiske... A onda redom... Kako zakon nalaže... Ali.........?!

Ostavi komentar

0/300