Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SNP: Opozicija mora da bude jedinstvena

| Postavio/la: Marija Mitrović

SNP: Opozicija mora da bude jedinstvena

Večeras je u Budvi održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj je izabran novi izvršni odbor, a izabrano je i četvoro novih članova Glavnog odbora SNP CG, saopšteno je iz te partije.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Vladimir Joković je prisutne upoznao sa aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u partiji.

"Moramo sve učiniti da u Budvi povratimo staru snagu", kazao je.

"Ovo je lijepi i najperspektivniji grad, kojim vladaju oni koji su osiromašili i opustošili, oni iz vladajuće partije na državnom nivou, koji su nas dijelili po svim šavovima. Zbog svog neznanja i alavosti doveli su Budvu i državu na ivicu ekonomskog ambisa. Da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Dvadeset prvog decembra biće u Nikšiću održan narodni Sabor za odbranu naše crkve i SNP će biti tamo sa svojim narodom kao i uvijek do sada. Nećemo im to dozvoliti", kazao je Joković.

"Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbijedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj režim. SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Stoga i ovaj opštinski odbor večeras u Budvi i svi drugi koje smo minulih dana obišli, garantuju jak proces stabilizacije SNP i pokazuju da nam vještačke, fantomske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi", rekao je on.

Prisutni su bili i Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP, Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO i šef Medijskog centra Vasilije Lalošević. Sastankom je predsjedavao Krsto Rađenović.

Ostavi komentar

0/300