Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS Glavnog grada: Iza vjerskih skupova kriju se politički ciljevi DF

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

DPS Glavnog grada: Iza vjerskih skupova kriju se politički ciljevi DF

Večerašnja litija u Podgorici pokazala je da su protesti protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnog položaja vjerskih zajednica sada i de facto partijski i politički a ne vjerski skupovi, saopšteno je iz DPS Glavnog grada.

''Da je to tako najbolje se moglo vidjeti po političkim porukama, uvredama na račun Predsjednika naše države, verbalnoj „odbrani“ Kosova kao i po ikonografiji koju su predstavljale isključivo srpske zastave.

Dakle, više je nego jasno da je Demokratski front kolovođa ovih protesta. To je indirektno potvrdio i Andrija Mandić na današnjoj pres konferenciji kazavši da su na protestima gotovo samo pristalice DF-a. Ostatak čine malobrojne pristalice Ujedinjene, Prave Crne Gore i SNP-a i Demokrata''- ocjenjuju iz DPS-a.

''Dakle, nakon skoro dvadesetak dana prikrivanja, i skrivanja iza forme vjerskog skupa, večeras je pred građanima na jasan način demonstrirano, a to je i sam lider DF potvrdio, da je krajnji cilj, smjena vlasti, promjena strateškog političkog kursa i uspostavljanje onog po mjeri Andrije Mandića, Milana Kneževića i njihovih ideoloških istomišljenika. To, međutim, građani Crne Gore i državni organi neće dozvoliti''- zaključili su iz DPS-a.

Komentari

andro,

Gajili ste zmiju u njedrima.Sad je udavite.Sveta duzost prema C.G.

Ostavi komentar

0/300