Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Posebno u ljubavi: Ovi znakovi će dominirati u 2020.

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Večernje novosti/Luftika

Posebno u ljubavi: Ovi znakovi će dominirati u 2020.

U Novoj godini doći će do mnogo promjena. Pri tome će ova tri horoskopska znaka imati naročito mnogo sreće

Jarac

Ovaj znak će, zahvaljujući Jupiteru, imati mnogo sreće u 2020. godini. Osobe rođene u znaku Jarca će biti u mogućnosti da pruže i pokažu nevjerovatne stvari.

Pratiće ih nevjerovatna motivacija i dobijaće lude prilike. Jarčevi se mogu smatrati srećnima – 2020. će zaista biti njihova godina!

Odlučnost i svrsishodnost će im već u prvim mjesecima sljedeće godine donijeti prosperitet.

Djevica

I za Djevice će 2020. biti puna uspjeha! Sva područja života, od karijere, ljubavi, porodice ili kruga prijatelja – sve će biti izvrsno posloženo!

Osobe rođene u znaku Djevice mogu se radovati uzbudljivoj i obećavajućoj godini. Kad je riječ o finansijama – i tu su izgledi za povećanje prihoda jako veliki.

Međutim, trebalo bi dobro razmisliti prije nekih velikih investicija – a Djevice će imati „nos“ za to. Jednostavno dolazi vrijeme kada treba da iskoriste svoju sreću.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika mogu biti jako radosne! Ubrajaju se u tri najsrećnija znaka i zaključuju srećni zemljani trio.

Možda će ovaj horoskopski znak doživjeti nešto neočekivano sljedeće godine, ali to neće biti ništa loše!

Promjene će Biku donijeti mnogo sreće. Moći će da ugrabi nove prilike i da se razvija u dobrom smjeru. Naročito će se u ljubavi osjećati jako dobro. Svi Bikovi koji nijesu u vezi će se zaljubiti i uživati.

Ostavi komentar

0/300