14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
M:tel: NBA ekskluzivno na Arena Sport kanalima

Tehnologija

Comments 0

M:tel: NBA ekskluzivno na Arena Sport kanalima

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Magiju NBA lige narednih 6 godina svi ljubitelji moći će da prate ekskluzivno na TV Arena, putem m:tel televizije, bilo da ste korisnik kablovske mBOX, satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima, saopšteno je iz Mtela. 

"Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre.

Posebna novost je 24-časovni specijalizovani NBA kanal. Na njemu će korisnici uživati u cjelodnevnom programu na kom će moći da prate najbolje trenutke s utakmica, analize sa linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima, intervjue i slično.

NBA Legue Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone.

Sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima", navode iz kompanije.

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u 2h poslije ponoći.

"Više detalja uskoro na svim kanalima komunikacije. Spremite se na vrijeme za predstojeću magiju!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Fejsbuk stranici Mtel Imate prijatelje, sajtu www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR