Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hrvatska: Mladići brutalno pretukli penzionera

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: nezavisne.com

Hrvatska: Mladići brutalno pretukli penzionera Foto: Screenshot YouTube

Trojica maskiranih napadača brutalno su nasrnula i pretukla penzionera na Danteovom trgu u Puli koji je radio kao čuvar inventara, prenose mediji.

Kako saznaje index.hr od vlasnika kafića Rona Biterija, tri mladića u dobi do 25 godina ujutro u šest sati došlo je do kafića đe su se nalazile hrvatska i istarska zastava, koje su tamo ostale od prošlog ljeta kad je bilo Svjetsko fudbalsko prvenstvo.

Prema pnjihovim riječima, počeli su čupati zastave, a penzioner im je rekao da odu i da ne uništavaju inventar. Potom su mladići verbalno napali penzionera da bi potom napuštili terasu kafića.

Nakon što su otišli, zaspao je na terasi, a mladići su se vratili s maskama na licu i počeli da ga tuku.

Navodi se da su ga udarali su palicama i gađali stolicom. Napadnuti čovjek počeo je trčati u pravcu pošte đ su ga uhvatili i nastavili tući. Nadzorne kamere uhvatile su napadače na djelu.

Starac je završio u bolnici i, kako se navodi, slomljena su mu tri rebra, natečen mu je bubreg, slomljena ruka.

Iz bolnice su oko 12 sati pozvali policiju koja sada utvrđuje okolnosti događaja, kako je za Index objasnila portparolka PU istarske Nataša Rogić Jukopila.

Iz PU istarske kažu kako su u toku razgovori s više osoba te se utvrđuju sve činjenice. Za sada nijesu uhapšene osobe s nadzornih kamera, a policija traga za počiniocima.

Ostavi komentar

0/300