12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uskoro novi televizijski kanal Nova Sport

Ostalo

Comments 0

Uskoro novi televizijski kanal Nova Sport

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Regionalni brend Nova, u okviru kojeg posluju Nova, Nova BH, Nova S i Nova M, ekskluzivno najavljuje i novi televizijski kanal Nova Sport, specijalizovan za prenose i praćenje najvažnijih sportskih događaja, stoji u saopštenju dostavljenom Anteni M.

"Nova Sport obradovaće i oduševiće i najzahtjevnije sportske znalce, te ljubitelje najboljih regionalnih, evropskih i svjetskih takmičenja. Nova Sport uskoro kreće sa emitovanjem a gledaoci će samo na ovom eskluzivnom kanalu moći da prate raznovrsne i premium sportske sadržaje – svakog dana - 24 sata dnevno.

Ljubitelji najboljeg fudbala, engleske Premier lige ovu vijest dočekuju s oduševljenjem, jer će na Nova Sport kanalu moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva.

Uz najmoćniju englesku, Premier ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere. Fanovi i taj fudbal smatraju najboljim na svijetu. Samo na Nova Sport kanalu, pratićete takmičenje u kojem već godinama vladaju Barcelona i Real.

Novi kanal iz porodice Nova, biće i „kuća” američkog fudbala. Pratite najzanimljivije utakmice NFL lige, u kojoj svaki tim igra ukupno 16 utakmica za 17 sedmica, a kultni Super Bowl kruniše pobjednika.

Uživanje u fudbalu upotpuniće i uzbudljivi mečevi ljutih rivala Fenerbahce – Galatasaray, Sporting – Benfica, Ajax – PSV, Shakhtar – Dynamo Kyiv, Besiktas – Fenerbahce, Porto – Braga.

Osim fudbala, Nova Sport prenosiće i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i najuglednije teniske turnire iz Japana, Kina i SAD-a. Pratićemo regionalno omiljene teniske asove samo na Nova Sport. Nova Sport uskoro će biti dostupan gledaocima širom regiona, Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj", stoji u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR