Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Predrag Marković u "Živoj istini"

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Predrag Marković u "Živoj istini"

Gost večerašnje emisije "Živa istina" je istoričar Predrag Marković.

Tema je: Crnogorsko srpski odnosi, nacionalno i crkveno pitanje. 

Komentari

aco,

e kakvog covjeka, Sehovic ga ubije sa cinjenicama i logikom, a on samo prebaci na drugo ni jednom nije rekao jeste ili dobro na neku istorijsku cinjenicu , stvarno mi se bio zgadio, sa onim podmuklim osmijehom, priton nikakav istoricar.

Justina,

Pedja Markovic se dostojanstveno drzao, na pristojan i argumentovan nacin branio i Srbe i prave Crnogorce. Zao mi je sto niste pazljivo slusali, nego pratite agresivno ponasanje g-dina Sukovica i sticete utisak na osnovu toga da je bolji od sagovornika. Novinar bi da bude i gost i voditelj.

Duško,

Darkov čas istorije dr. Markoviću

Razvali ga, Dasa!,

Neka si ga, Darko, docekao! Kakav gost, takav docek! Kamo srece da svi Crnogorci brane svoju istoriju i kulturu kao sto je cinjenicama brani Darko Sukovic. Ima nas, ima! Jer, mora biti PRAVDE. Ovaj POMOR CRNOGORACA I SVEGA CRNOGORSKOG MORA DA SE ZAUSTAVI. STO PRIJE, ionako NEDOZVOLJENO KASNIMO.

S. Vujović,

UPUTSTVO ZA POSRBLJAVANJE CRNOGORACA Odlomci pisama knjeginje Darinke Obrenović Milanu Piroćancu (sekretaru knjaza Nikole) 1866. g. (izvor Srbija i oslobodilački pokreti. SANU, Beograd, 1983, 538)

S. Vujović,

a da rade za Srbiju i njenu dinastiju, naročito kad se budu povratili u svoju domovinu. Treba od njih stvoriti političke janjičare, da zakolju i svoju rođenu majku. "

danilo s.,

Pokazalo se da velejsrpske istorijske laži i falsifikati nemaju šanse protiv istine? Ovaj arogantni (u srbijanskim medijima), doktor istorijskih nauka, ličio je na preplašenog djaka koji ne zna odgovore. Moram priznati da sam bio iznenadjen njgovom lakom predajom? Doduše Darko je bio u punoj formi.

Jaz,

Ko je ovdje uopste bio gost, ko je vise pricao?????

max,

Iskreno vjerujem,da ,,ovo,, nije i neće biti,nama ipak najbliža,Srbija.Ipak,dokle god je ovog otrova,u javnom životu Srbije,plašim se...Razvali ga Daśa!

Baba,

Sjajna emisija-razotkrivanje najgnusnijih laži i neznanja.Počeću da žalim mrzitelje svega crnogorskoga i da se molim da ne crknu od mržnje.Do tada, DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Ostavi komentar

0/300