Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pogledajte cijelu emisiju: Marković u "Živoj istini"

| Postavio/la: Milena Aprcović

Pogledajte cijelu emisiju: Marković u "Živoj istini"

Prof. dr Predrag Marković, direktor Instituta za savremenu istoriju i potpredsjednik SPS, bio je gost Darka Šukovića u Živoj istini.

Pogledajte cijelu emisiju. 

Komentari

Bojana,

Sukovic je napravio emisiju da on isprica sta mu je na umu i sagovorniku odrzi predavanje a ne da ga intervjuise. Ovo nema veze sa novinarstvom. Kao da gledam ove nase iz Drzavnog posla!

ivana,

@Bravo, majstore!,apsolutno se slazem ali u oba smera!Naravno govorim o smeru od Beograda ka Crnoj Gori!

Seka,

Za Sorbonu: Hruscov i cipela https://youtu.be/Yho1Eydh1mM https://youtu.be/l4JhyHz3M5U

Dragan Pg.,

Izgubila je Srbija, Kosovo i sad sa pogresnom politikom koju je vodila godinama prema cijelom regionu dobija samare Nisam cuo nekog da pominje Srbe i Srbiju u Cg.Zelimo im sve najljepse ali da nas ostave namiru vise i da se nadjemo jednog dana Srbija ,Kosovo,Crna Gora u EU ..I da bude Evropa Zdaj.

Vedran čilić,

Poštovani Darko! Svaka čast na satu povijesti i razoružanju jednog svilenog velikosrbina koji se ufa da je povjesničar i to 'moderni'. Nepriznajući nikoga i nikakovu naciju i slijepo 'promičući' ugroženost srba! Kad ste ga god pritisskli sa argumentima on je prelazio na Makedoniju , Vračar,Nemanju .

Nikola,

Koliko profesor Sukovic posjeduje znanje to je prosto nevjerovatno.Ponos je imati ovakvog covjeka medju Crnogorce!

Bravo, majstore!,

Ne mogu ovo ponovo da gledam. Ako budem gledala, napisacu nesto sto necete objaviti. Ali, reci cu jedno: neka se vec jednom nose ovi ojadjeni posrbljenici s naseg mozga! Nasoj djeci treba dobro objasniti koliko zla nosi falsifikovana istorija i gromoglasne lazi Srba i Srbije. SUKOVICU, KUCO CASNA!

Baba,

@ljubo, za Vašu informaciju, a na Markovićevu grdnu nesreću, Darko Šuković nije "običan", nego vrlo neobičan novinar: obrazovan, hrabar, istinoljubiv i zna kako mu se zove Domovina, cijeni je i poštuje. A što se istoričara tiče, moja baba, da je živa, rekla bi:"leleee mene za tobom"!

Milija,

Eto ko truje narod u Srbiji i na Balkanu, neznalice i kvazi istoricari... Ovo je boljelo i treba da boli, ko je spreman na istinu ona nekad bas zaboli. Svaka vast gospodine Sukovicu, vas sagovornik moze slobodno poslije ovoga da promijeni profesiju.

Realista,

Ovo je stvarno bilo doktorski. E kad bi sad neko u Srbiji imao petlje da pozove nekog naseg doktora istorije, koji je objektivan naravno... Nego, nemaju Srbi .uda da se suoce sa istinom, brckaju se u svojim lazima i uzivaju u tome.

Ostavi komentar

0/300