Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sjutra počinje ''Podgoričko kulturno ljeto''

| Postavio/la: Ana Ašanin

Sjutra počinje ''Podgoričko kulturno ljeto''

Ovogodišnje izdanje manifestacije Podgoričko kulturno ljeto 2019. koja se realizuje pod pokroviteljstvom Glavnoga grada, a u organizacija Sekretarijata za kulturu i sport počinje sjutra i trajaće do 21. septembra.

Za dan otvaranja (četvrtak, 30. maj) planirano je više događaja na različitim lokacijama a koncertom pod nazivom Muzika i film – Nezaboravne teme, Revijskog orkestra Allegro vivo dirigenta Radovana Papovića na Trgu nezavisnosti u 21:00 h svečano će započeti Podgoričko kulturno ljeto 2019.

Koncertu će prethoditi Izložba studentske replike stolice i postera u stilu Bauhausa na Trgu nezavisnosti u 12:00 h.

Tom prilikom, prisutnima će se obratiti ambasador u Ambasadi Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori Robert Weber, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Glavnoga grada Podgorice, Ana Medigović i dekan Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Svetislav Popović.

U19 sati u holu JU "Muzeji i galerije Podgorice", biće otvorena izložbe radova studenata Arhitektonskog fakulteta u Podgorici BAUHAUS 100 years anniversary.

Na izložbi će govoriti konzul u Ambasadi Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori, Ursula Romerskirhen; sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport, Ana Medigović i dekan Arhitektonskog fakulteta u Podgorici  Svetislav Popović.

Ostavi komentar

0/300