Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Montenegro Beer Fest: Dolaze najpoznatiji regionalni bendovi

| Postavio/la: Marija Mitrović

Montenegro Beer Fest: Dolaze najpoznatiji regionalni bendovi

Ostalo je još deset dana do početka prvog izdanja Montenegro Beer Festa, koji se održava od 26. do 28. jula na Cetinju. 

Tokom tri festivalske večeri, prema riječima organizator, Cetinje će biti centar najbolje zabave u regionu.

Na centralnoj bini nastupiće neki od najpopularnijih regionalnih bendova, koji će, kako je saopšteno, pośetiocima pružiti više od 23 sata besplatnog muzičkog programa, praćenog vrhunskom produkcijom.

Svako veče koncerti počinju u 19 časova, a prvi će nastupati crnogorski demo bendovi. 

"Prvo veče nastupiće bendovi koji na koncertima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posle E-playa, Dragoljuba Đuričića i Perpera, od 23 časa Cetinjem će odzvanjati hitovi Van Gogh-a, jednog od najpopularnijih srpskih rock’n’roll bendova. Potom će noć ispuniti tri sata žestokog panka Brkova i Pankreasa", pojašnjavaju organizatori događaja.

U subotu 27. jula, nakon hard rock zvuka podgoričkog Freedoma, pośetioci će uživati u bezvremenskim hitovima Kikija i Pilota, a prvi koncert poslije pet godina pauze upravo na Cetinju će održati beogradska grupa Negative. U nastavku večeri će nastupiti Eyesburn, Zoster i Bad Copy.

Posljednje veče festivala, Šobić tribute bend izvodiće pjesme legendarnog crnogorskog kantautora Miladina Šobića, a iz Beograda na Cetinje stižu Neverne bebe, Bajaga&Instruktori i Električni orgazam. Festival će zatvoriti hrvatski rok bend Let 3.

"Zagrijavanje za festival, koji organizuju grad Cetinje i Beogradska kulturna mreža, počeće već 18. jula održavanjem raznih programskih sadržaja. Očekuje se više hiljada posjetilaca i turista koji će pored odlične večernje zabave na koncertima, u toku dana biti u prilici da posjete i upoznaju se sa istorijskim blagom crnogorske prijestonice kulture. Na više lokacija u gradu posjetioci će moći da uživaju i u gastronomskim specijalitetima i brojnim pivskim ukusima. Turistička organizacija Cetinja i svi ugostiteljski i smještajni kapaciteti su spremni da prihvate sve goste koji će zbog festivala boraviti u gradu, a Cetinjani će pokazati da su odlični domaćini, željni druženja i interakcije sa okruženjem", zaključuju organizatori.

Ostavi komentar

0/300