Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zdravko Čolić ''pokidao'' Arenu

| Postavio/la: Ana Ašanin

Zdravko Čolić ''pokidao'' Arenu Foto: Live production

Eksplodirala je u petak i subotu Arena od pozitivne energije i moćnog glasa legendarnog Zdravka Čolića.

Prepuna hala obožavalaca i poštovalaca bila je uz najveću zvijezdu Balkana na svakom od četiri održana koncerata, poslije kojih je i zvanično oborio rekord i postao pjevač sa najviše rasprodatih Arena.

Ali tu nije stao. Svoju vjernu publiku na istom mjestu čeka na još dva rasprodata nastupa 27. i 28. decembra, na kojima će sa istim žarom zapjevati.

Fanovi su počeli da dolaze već od 18 sati kako bi zauzeli najbolja mjesta i uživali u neprolaznim hitovima svog omiljenog pjevača, vječitog dječaka, koji u sedmoj deceniji pjeva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere.

Došli su sa svih strana kako regiona tako i svijeta. Stotine kilometara nijesu spriječile Zdravkove fanove da i po hladnom vremenu pohrle u Beograd. 

Kada Zdravko Čolić izađe na scenu, cijela dvorana se ispuni posebnom energijom, publika horski peva svaku riječ, bez greške, a svi se između sebe osjećaju kao porodica.

Obje večeri počeo je vatreno sa „Produži dalje“, nastavio u brzom ritmu sa „Mjerkam te mjerkam“, „Čija je ono zvijezda“, a već na „Ti živiš u oblacima mala“ sve je prštalo od energije u Areni.

Dvije balade “Loše vino” i “Svadbarskim skokakom” otpjevao je uz pratnju muzičara, fenomenalnih producenata i njegovih vjernih dugogodišnjih saradnika i prijatelja, Vojislava Aralicu i Nikšu Bratoša. A i ovoga putu raspršili su vatru u Areni i bubnjari Dragoljuba Đuričića.

I tako su se nizali hitovi tri i po sata. Veče je završio pjesmom „Kuća puna naroda“ . Iako nova, ova balada uvukla se pod kožu svima, a riječi „Pjesmama da zagrlim vas“ ostvarile su se kako Zdravku tako i hiljadama ljudi koji su bili sa njim četiri večeri zaredom.

Komentari

Saša,

Zdravko Čolić je srpska kulturna baština ali isto tako i regionalna.On je dokaz da se pošten rad isplati.Narod to prepoznaje i za života mu je odao priznanje.Svaka čast Anteni M koja zbog toga što prati Zdravka.

Ostavi komentar

0/300