9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Suhih sa delegacijom boravio u Beču

Podgorica

Comments 0

Suhih sa delegacijom boravio u Beču

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Delegacija Skupštine Glavnog grada, u sastavu Đorđije Suhih, predsjednik Skupštine, Veselin Vukčević, sekretar Skupštine i odbornici u Skupštini Mihailo Andjušić i Nikola Kažić, 24. i 25. novembra, boravila je u radnoj posjeti Beču.

"Posjeta je organizovana na poziv predsjednika Skupštine Beča Tomasa Rajndla.

Osim sa predsjednikom Skupštine Beča, organizovan je susret sa Tomasom Šubekomm, šefom Uprave, Odjeljenje za međunarodne odnose, MD-EUI, kao i sastanak sa našim studentima koji žive i studiraju u Beču.

Tokom posjete, sa zvaničnicima Beča razgovaralo se o saradnji dvije Skupštine, kao i dosadašnjoj saradnji dvije gradske uprave.

Takođe, delegacija Glavnog grada je iskoristila priliku da se kroz prezentacije i razgovore sa stručnim službama i rukovodstvom Skupštine grada Beča upozna sa dobrom praksom i funkcionisanjem sistema te gradske uprave, koji je u kontinuitetu proglašavan za najbolje mjesto za život u konkurenciji glavnih gradova Evrope", navodi se u saopštenju.

Delegacija je imala priliku da se upozna sa funkcionisanjem e-servisa grada Beča, kao i drugim servisima koji su u funkciji potreba građana.

Na kraju posjete, predsjednici dva lokalna Parlamenta predložili su uzvratnu posjetu delegacije grada Beča kao i potencijalno potpisivanje memoranduma o saradnji dva parlamenta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR