Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Aprcović kandidat za predsjednika opštine Kotor

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Pobjeda

Aprcović kandidat za predsjednika opštine Kotor

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Željko Aprcović biće kandidat te partije za predsjednika opštine Kotor. Tu odluku je sinoć donio kotorski odbor DPS-a, a potvrdio Izvršni odbor partije.

“Aprcović je prošao između više kandidata i prema ocjenama većine članova kotorskog odbora DPS-a najzaslužniji je za prekompoziciju unutar lokalnog parlamenta po kome nova većina predvođena DPS-om može da preuzme vlast”, rekao je Pobjedi izvor iz DPS-a.

Aprcović, po zanimanju advokat, je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore i član Glavnog odbora te partije.

Po Statutu DPS, opštinski odbor DPS-a utvrđuje kandidata za predsjednika opštine uz prethodnu saglasnost Predsjedništva.

Aprcović je ranije za Pobjedu kazao da je Skupština opštine Kotor jedina u Crnoj Gori koja nema usvojen budžet, jer koalicioni partneri nijesu mogli da dogovore zasijedanje lokalnog parlamenta, što je dovelo do blokade života u gradu i u svim službama koje shodno zakonu obavljaju poslove od javnog interesa.

On je, komentarišući novu krizu u opoziciji zbog smjene Vladimira Jokića, kazao da „zbog različitosti ideja i uglova političkog gledanja, oni ni sami nemaju povjerenja u ono što rade“.

Ostavi komentar

0/300