Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate: Krivokapić potpuno dezorjentisan u svojoj mržnji

| Postavio/la: Milena Aprcović

Demokrate: Krivokapić potpuno dezorjentisan u svojoj mržnji

Demokratska Crna Gora reagovala je na današnje saopštenje Socijaldemokratske partije

"Zamislite kad jeftina i otpisana politička roba Mila Đukanovića i Miga Stijepovića, zvana Ranko Krivokapić, nakon svih izdaja koje je učinio, nakon što ga je svako odbacio kao posljednji politički otpadak, nakon što mu je cenzus postao nedosanjani san, dijeli još i moralne lekcije po Crnoj Gori decenijskim opozicionarima i dokazanim građanskim aktivistima.

Prodati Kotor DPS-u, raspravljati o Zakonu o kozmetičkim proizvodima u Skupštini Crne Gore praveći se da cvjeta demokratija i srušiti Sporazum o budućnosti u trenucima dok traju najmasovniji građanski protesti u posljednjoj deceniji, može samo najjeftinija politička roba koju Milo Đukanović iskoristi za jednokratnu upotrebu i baci.

Odlazak Ranka Krivokapića neodoljivo podsjeća na odlazak Darka Pajovića. Ostavka nedugo nakon odrađenog posla i odlazak na smetlište političke istorije", navode u saopštenju. 

Kako dalje tvrde "Pajović makar nije krio šta je uradio i kako je sve valorizovao, a Krivokapić, bljuje neistine i najbezočnije laži u svojim odlazećim saopštenjima". 

"U posljednjem napadu saopšti da su Demokrate srušile Sporazum o budućnosti jer su dan nakon potpisivanja izašli na izbore u Tuzima. Izbori u Tuzima su bili mjesec dana prije potpisivanja Sporazuma o budućnosti, pa onda zamislite kolika je ovo neistina i koliki politički Pinokio morate biti da ovako bljujete laži. Usput, znamo da je Krivokapiću krivo što smo u Tuzima učestvovali na izborima i osvojili ključni mandat koji je DPS nakon toliko godina poslao u opoziciju. Znamo da je njegova i Đukanovićeva želja bila da ne učestvujemo na izborima, kako bi DPS vladao i naredne četiri godine. Međutim, Tuzani su im odredili mjeru. Njega su još davno poslali ispod cenzusa, a njegove gazde iz DPS-a direktno u opoziciju.

U moru neistina koje pokazuju da je Krivokapić potpuno dezorjentisan u svojoj mržnji zbog najgoreg mogućeg političkog penzionisanja u istoriji Crne Gori, saopšti i da je Dejan Pejović, jedan od osnivača GP “Odupri se” funkcioner Demokrata. Dejan Pejović nije član, niti funkcioner Demokrata, to je jasno i korektno saopštio prije nekoliko mjeseci, jer se kao dugogodišnji građanski aktivista posvetio osnivanju i djelovanju GP “Odupri se”. Dejan Pejović jeste odbornik u SO Kotor, ali za razliku od Krivokapića i njegovih izvršilaca iz SDP-a, odbornik koji nikada neće rušiti opozicionu vlast i prodati Kotor DPS-u, kako je to na kraju svoje karijere učinila jeftina politička roba koja odlazi na zasluženo istorijsko mjesto tik uz Darka Pajovića", dodaju iz DCG. 

Demokrate dalje navode:

"Reći da je Bečiću omogućio susrete sa potpredsjednikom SAD-a može samo dokazani patološki bljuvač neistina, jer on sa time ima veze koliko sa rješavanjem krize u Siriji.

Tačno je da njemu i predsjedniku Demokrata nije mjesto za istim stolom, ali zato što je tako odlučio predsjednik Bečić, jer sa jeftinom političkom robom Mila Đukanovića i Miga Stijepovića, mi nemamo o čemu da razgovaramo.

I na kraju ovaj bljuvač neistina u svom stilu izgovori još jednu laž da Demokrate pokušavaju preuzeti proteste. Da je SDP dao samo stoti dio infrastrukturne, političke i svake druge pomoći, koju su dale Demokrate što su organizatori više puta potvrdili i da nije prodao Kotor DPS-u i srušio Sporazum o budućnosti, danas bi DPS bio na koljenima, tako da je jasno zašto ste opstruirali proteste, bježali od svih protesta, gasili telefone na poziv za finansijsku pomoć, rušili opozicionu vlast, a na kraju prodali opozicione glasove za mrvice ispod Đukanovićevog i Stijepovićevog stola na kojem se štancuju, pakuju i lijepe koverte za prodaju i izdaju Crne Gore.

I da zaključimo: mada se čini da goreg od Ranka Krivokapića i Darka Pajovića ne može biti - može! Gori od njih su svi koji, bilo kada, pokušaju opravdati besprizoran čin izdaje opozicionih birača i prodaje Crne Gore i Kotora tajkunima", zaključuju iz DCG. 

Komentari

Boki,

Samo nesto da razjasnimo:Darko Pajovic nije cetnik i nije nikakav izdajnik.A oni sto smatraju da je izdao srpstvo to je njihov problem.A ovaj Napoleoncic se i na ovom primjeru kada proziva Pajovica pokazuje kao isti ovi sto su htjeli da zapale CG 16-og oktobra.Eto tako...

mr,

Ne pada mi na pamet da branim R.K., jer ocito dobija sto je zasluzio, ali, trenutno na prostorima CG, nema nevaspitanije, brutalnije, lazavije, grupe, nazalost, mladih ljudi, kojima ama bas nista nije sveto!!! Katastrofa!!!

Ostavi komentar

0/300