14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Pokazati onima koji bi da kidišu na svetinje da se narod ne može nipodaštavati

Politika

Comments 1

SNP: Pokazati onima koji bi da kidišu na svetinje da se narod ne može nipodaštavati

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Socijalistička narodna partija Crne Gore je uvijek bila uz svoj narod, a tako će biti i ovoga puta, u subotu na velikom Trojičindanskom saboru, u Hramu Hristovog Vaskrsenja  u Podgorici, saopšteno je iz ove stranke. 

"Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve. Biće ovo crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu.

Mitropolija crnogorsko-primorska SPC je najpoštovanija institucija u našoj državi već više godina u svim ispitivanjima javnog mnenja. Stoga je ovo pravi momenat da se saberemo i pokažemo svima koji žele da kidišu na naše svetinje, da se narod ne može nipodaštavati.

Kao što kažu naši arhijereji “Bog voli kada se narod sabira” a to će se više nego jasno pokazati u subotu", navode u saopštenju. 

SNP se nada da će ovaj Trojičindanski sabor biti polazna osnova za bratsko pomirenje u Crnoj Gori, tvrde u ovoj stranci. 

"Ali isto tako i mjesto sa kojeg će se poslati poruka da će narod stati u odbranu svoje vjere i svetinja. Što nas više bude u subotu, poruka onima koji su smislili  ovu ujdurmu će biti snažnija. Učinimo sve da u subotu, svi kao jedan pokažemo jedinstvo i da Sabor protekne u duhu mira, ljubavi i poštovanja", dodaje se u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Liberal

Ovi iz SNP ne rekoše koji je to njihov narod uz koga će biti. Naziv partije "Socijalistička narodna partija" treba da promijene u "Srpska narodna partija - četnika".