Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SNP: Pokazati onima koji bi da kidišu na svetinje da se narod ne može nipodaštavati

| Postavio/la: Milena Aprcović

SNP: Pokazati onima koji bi da kidišu na svetinje da se narod ne može nipodaštavati

Socijalistička narodna partija Crne Gore je uvijek bila uz svoj narod, a tako će biti i ovoga puta, u subotu na velikom Trojičindanskom saboru, u Hramu Hristovog Vaskrsenja  u Podgorici, saopšteno je iz ove stranke. 

"Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve. Biće ovo crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu.

Mitropolija crnogorsko-primorska SPC je najpoštovanija institucija u našoj državi već više godina u svim ispitivanjima javnog mnenja. Stoga je ovo pravi momenat da se saberemo i pokažemo svima koji žele da kidišu na naše svetinje, da se narod ne može nipodaštavati.

Kao što kažu naši arhijereji “Bog voli kada se narod sabira” a to će se više nego jasno pokazati u subotu", navode u saopštenju. 

SNP se nada da će ovaj Trojičindanski sabor biti polazna osnova za bratsko pomirenje u Crnoj Gori, tvrde u ovoj stranci. 

"Ali isto tako i mjesto sa kojeg će se poslati poruka da će narod stati u odbranu svoje vjere i svetinja. Što nas više bude u subotu, poruka onima koji su smislili  ovu ujdurmu će biti snažnija. Učinimo sve da u subotu, svi kao jedan pokažemo jedinstvo i da Sabor protekne u duhu mira, ljubavi i poštovanja", dodaje se u saopštenju. 

Komentari

Liberal,

Ovi iz SNP ne rekoše koji je to njihov narod uz koga će biti. Naziv partije "Socijalistička narodna partija" treba da promijene u "Srpska narodna partija - četnika".

Ostavi komentar

0/300