Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ambasada SAD podijelila post Orava: Situacija u RTCG ozbiljno zabrinjava

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Neophodni odlučni koraci, smatra Orav.

Ambasada SAD podijelila post Orava: Situacija u RTCG ozbiljno zabrinjava

Ambasada SAD u Podgorici podijelila je tviter post šefa Delegacije EU u Podgorici Aiva Orava u kojem navodi da je pitanje Javnog servisa veoma zabrinjavajuće, te da su neophodni odlučni koraci.

''Posljednji Izvještaj EK o Crnoj Gori poslao je jasnu poruku o značaju uklanjanja uzroka političkog miješanja u nacionalni javni servis RTCG. Ovo je pitanje za ozbiljnu zabrinutost i neophodni su odlučni koraci''- naveo je Orav.

Ambasada SAD odmah je taj status podijelila i na svom Tviter nalogu uz opis ''saglasni smo sa EU kada je u pitanju medijska sloboda u Crnoj Gori.

Komentari

Nikac Od Rovinja,

A sta Orav i Ambasada SAD konkretno hoce? Da se vrati vrijeme u kojem je Savjet uređivao program po direktivi Gorana Đurovica? Da se vrati Savjet koji će rukovoditi Javnim servisom po mjeri interesa Vijesti? Da opet politicke stranke dogovore ko ce biti na celu RTCG, kao 2016? Pa da to proglase za nezavisni i profesionalni Javni servis! Ako to prođe, onda ovdje nema suverene drzave.

Podgoricanin,

Oravu je upit stanje u RTCG a nije mu bilo Zasto jedne te iste NVO dobijaju milone od istog Orava i kojim slucajem ,iste te NVO su imale direktnu kontrolu nad TVCG. Kako Oravu nije smetao tajni ugovor izmedju Uljarevicke i tVCG gdje Uljarevicka ima direktnu kontrolu nad kljucnim politickim emisijama

mr,

Izgleda da je Orav u vise nego bliskim odnosima sa celnicima nekih NVO... U Podgorici bi rekli da su "na poljubac"!!!

Misko,

Izgleda da je popularno danas i kod ambasada copy/paste,neka samo RTCG budite crnogorski javni servis,jer mi crnogorci nemamo drugi ka neki!

ja,

hahahahaha kud ide današnja politika! share like smile :)

Ostavi komentar

0/300