Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vlada: CG sama donosi svoje odluke, hvala Vučiću na savjetima

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: CdM

Vlada CG odgovorila Vučiću

Vlada: CG sama donosi svoje odluke, hvala Vučiću na savjetima

Vlada Crne Gore saopštila je da ona ne želi da kreira zakonodavni ovkir ni jedne strane države, te da ne dopušta bilo kome da kreira naš sistem.

Vučić: Izjava Selakovića nije prenijeta korektno; Zamolićemo CG da ne usvaja Zakon

Na pitanje da prokomentarišu današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj poziva vlasti Crne Gore da ne usvajaju Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti, iz Vlade Crne Gore zahvalili su predsjedniku Srbije na savjetima, rekavši da Crna Gora sama donosi svoje odluke.

 “Zahvaljujemo se predsjedniku Vučiću na savjetima. Ali ga podsjećamo i ovim povodom da je Crna Gora suverena država koja samostalno kreira svoj zakonodavni okvir vodeći računa o interesu svakog pojedinca i zajednice u cjelini. Mi nemamo niti ćemo imati ambicije da utičemo na zakonodavnu aktivnost države Srbije niti ćemo dozvoliti bilo kome pa ni Srbiji da utiče na naše odluke”, navodi se u odgovoru Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore CdM-u.

Komentari

Mne07,

Zgazit srpsku otrovnicu koja sije zlo po CG

Misko,

Znamo svi da je SPC u sluzbi zvanicne Srbije,i nije cuditi da se njihova "elita" mjesa u unutrasnja pitanja suverene drzave.Vlada CG ako popusti to ce biti izdaja Drzave Crne Gore!

Man up !,

Ja sam izviniavam se iznenadjen ali i oduševljen ovom reakcijom. Držite sad!????????????????????????????????????????????????

Ostavi komentar

0/300