Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vučić sjutra sa Srbima iz Crne Gore

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Pobjeda/CdM

Vučić sjutra sa Srbima iz Crne Gore Foto: Beta/AP

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predstavnike Srba iz Crne Gore na sastanak sa Srbima u regionu 28. juna u Kraljevu, prenose mediji.

U pozivu, koji je na adrese predstavnika Srba iz Crne Gore stigao u srijedu ujutro, navodi se da je formalni razlog prisustvo svečanoj „Vidovdanskoj akademiji“ koja se svake godine održava u Kraljevu, piše Pobjeda. 

Prije akademije predviđeno je i svečano otvaranje civilno-vojnog aerodroma Lađevci kod Kraljeva, koji bi trebalo da otvori Vučić i kojem bi trebalo da prisustvuju i Srbi iz regiona.

Nakon svečane akademije predviđeni su razgovori Vučića sa predstavnicima Srba od Makedonije do Hrvatske. Izvor Pobjede iz vrha prosrpske opozicije kazao je da u pozivu ne piše o čemu će se razgovarati.

“Ipak, pretpostavka je da će u prvom planu biti mišljenje Venecijanske komisije o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti za koje ne postoji jedinstven stav u eparhijama SPC”, rekao je izvor Pobjede.

Na svečanu akademiju prema navodima ovog lista, idu predstavnici Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Srpskog nacionalnog savjeta, Ujedinjene Crne Gore i Matice srpske i SNP-a.

Komentari

Bodin,

Niđe na svijetu nema dijela naroda koji mrzi sopstveni narod i drzavu. Besplatno bi Crnu Goru zapalili da im moze biti.

štrbina,

Iz Crne Gore neki śutra imaju sastanak sa predśednikom svojih Srba otrcana srpstva.Biće opet ono njihovo poznato pojanje-''krešti čavka sa Balkana orlu lavu ja sam majka'.

Misko,

Hahahaha.....izrodi idu da oplacu propalo srpstvo,i nek ostanu tamo bicemo sretniji i prosperitetniji bez njih,e te srece!

Zlire,

Steta sto kvislinzi ne prosetaju Knezom

Ostavi komentar

0/300