10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić sjutra sa Srbima iz Crne Gore

Izvor: Foto: Beta/AP

Politika

Comments 4

Vučić sjutra sa Srbima iz Crne Gore

Izvor: Pobjeda/CdM

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predstavnike Srba iz Crne Gore na sastanak sa Srbima u regionu 28. juna u Kraljevu, prenose mediji.

U pozivu, koji je na adrese predstavnika Srba iz Crne Gore stigao u srijedu ujutro, navodi se da je formalni razlog prisustvo svečanoj „Vidovdanskoj akademiji“ koja se svake godine održava u Kraljevu, piše Pobjeda. 

Prije akademije predviđeno je i svečano otvaranje civilno-vojnog aerodroma Lađevci kod Kraljeva, koji bi trebalo da otvori Vučić i kojem bi trebalo da prisustvuju i Srbi iz regiona.

Nakon svečane akademije predviđeni su razgovori Vučića sa predstavnicima Srba od Makedonije do Hrvatske. Izvor Pobjede iz vrha prosrpske opozicije kazao je da u pozivu ne piše o čemu će se razgovarati.

“Ipak, pretpostavka je da će u prvom planu biti mišljenje Venecijanske komisije o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti za koje ne postoji jedinstven stav u eparhijama SPC”, rekao je izvor Pobjede.

Na svečanu akademiju prema navodima ovog lista, idu predstavnici Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Srpskog nacionalnog savjeta, Ujedinjene Crne Gore i Matice srpske i SNP-a.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bodin

Niđe na svijetu nema dijela naroda koji mrzi sopstveni narod i drzavu. Besplatno bi Crnu Goru zapalili da im moze biti.

štrbina

Iz Crne Gore neki śutra imaju sastanak sa predśednikom svojih Srba otrcana srpstva.Biće opet ono njihovo poznato pojanje-''krešti čavka sa Balkana orlu lavu ja sam majka'.

Misko

Hahahaha.....izrodi idu da oplacu propalo srpstvo,i nek ostanu tamo bicemo sretniji i prosperitetniji bez njih,e te srece!