10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanovčić izabrana za predśednicu kotorskog DPS-a

Politika

Comments 0

Stanovčić izabrana za predśednicu kotorskog DPS-a

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Na večeras održanoj śednici Opštinskog odbora DPS Kotor, Tatjana Tanja Stanovčić jednoglasno je izabrana za novu Predśednicu Opštinskog odbora.

"Tanja Stanovčić rođena je u Kotoru gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na kom je takođe stekla i zvanje magistra ekonomskih nauka. Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005. godine, a odlukom Senata Univerziteta Crne Gore izabrana je u zvanje vanrednog profesora. Profesorica Tanja Stanovčić, obavljala je funkciju dekanice Fakulteta za turizam i ugostiteljstvo u Kotoru, a bila je i član Senata Univerziteta Crne Gore. Majka je dvoje djece, cijenjena i omiljena među građanima u Kotoru gdje živi i radi dugi niz godina", saopšteno je iz te partije.

Prisutnima se obratio koordinator ispred Predśedništva Branko Čavor istakavši zadovoljstvo procesom predlaganja izuzetno kvalitetnih kandidata za obavljanje funkcije Predśednika Opštinskog odbora.

Čavor je takođe naglasio da je nakon preuzimanja vlasti u Kotoru, izbora novog Predśednika Opštine i Predśednika Skupštine opštine, voljom većine odbornika lokalnog Parlamenta, osnovni cilj DPS da povrati prepoznatljiv duh grada Kotora i maksimalno ubrza razvoj grada koji je u fazi stagnacije već dvije godine, naveli su oz DPS-a.

Željko Aprcović, novoizabrani Predśednik Opštine i doskorašnji Predśednik Opštinskog odbora Kotor, naglasio je da će u narednom periodu lokalna samouprava, predvođena DPS-om, a u saradnji sa koalicionim partnerima, uraditi sve da građani Kotora konačno nakon dvije godine, ośete boljitak i prosperitet koji samo odgovorna politika i odgovorni ljudi mogu da donesu našem gradu.

Tanja Stanovčić zahvalila se prisutnima na podršci i istakla da je takva, jednoglasna podrška, dodatno obavezuje, da sve one ljudske i profesionalne potencijale i principe u koje su građani Kotora imali prilike da se uvjere kroz njen dosadašnji profesionalni rad, sprovede i kroz novu partijsku odgovornost koja joj je povjerena, kazali su iz te partije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR