Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Fatić reizabran za predsjednika beranskog odbora

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Fatić reizabran za predsjednika beranskog odbora

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana održao je večeras drugu sjednicu novoimenovanog Odbora na kojoj je jednoglasnom odlukom za predsjednika Opštinskog odbora izabran Bogdan Fatić.

Sjednici su prisustvovali Miodrag – Bobo Radunović, koordinator u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Drago Čantrić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

"Bogdan Fatić je rodjen 1976. u Beranama. Diplomirani je inžinjer elektrotehnike. Bio je potpredsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana. Odbornik u tri mandata u Skupštini opštine Berane. Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana u mandatu 2015-2019. godine. Član je Glavnog odbora DPS Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore od 2016.", navodi se u saopštenju DPS-a.

Fatić se zahvalio na pruženoj podršci Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore, kao i za jednoglasno povjerenje koje mu je ukazano od strane članova Opštinskog odbora DPS Berana.

U svom obraćanju članovima Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana Fatić je istakao da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Berana, te da jednoglasna podrška predstavlja i obavezu više da, i u narednom periodu, svi budu maksimalno posvećeni sprovođenju programskih zadataka DPS-a.

"Obaveze našeg Opštinskog odbora, koji u svom sastavu ima različite generacije, od onih koji su utemeljivači naše Partije, do najmladjih, koji podržavaju i sprovode našu politiku, je da u narednom periodu budemo jedinstveno posvećeni napretku i razvoju našega grada i naše Crne Gore. Sastav ovog Opštinskog odbora ima potencijal za postizanje najboljih rezultata po svim pitanjima koja su važna za ubrzan napredak Berana i Crne Gore", rekao je on.

Sastanku je prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore, gospodin Miodrag – Bobo Radunović, koji je čestitao reizabranom predsjedniku, Bogdanu Fatiću, i poželio mu dobre rezultate, kao i svim članovima Opštinskog odbora i iskazao očekivanja da će i ovaj Opštinski odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše Partije koja uspješno vodi Crnu Goru, nakon članstva u NATO i ka drugom prioritetnom cilju – članstvu u Evropskoj uniji.

Sastankom je predsjedavala tročlana Radna grupa Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana u sastavu: Fahrudin – Faka Hadrović, Dragana Delević i Vojislav Došljak.

 

Ostavi komentar

0/300