Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bulatović: Ne znam šta je muka, čekamo sjednicu Predsjedništva

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Pobjeda

Bulatović: Ne znam šta je muka, čekamo sjednicu Predsjedništva

Crnogorska ni juče, četiri dana nakon što su javnosti saopštili da napuštaju vladajuću koaliciju u Budvi, koalicionim partnerima nije uputila formalan akt kojim bi ih i zvanično obavijestila o raskidu saveza, saznaje Pobjeda. 
 
Lider budvanskog odbora te partije, Vladimir Bulatović, u izjavi za Pobjedu, juče nije mogao da precizira kada će se to tačno desiti.

Podsjetimo, dan ranije potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka je najavio da će formalni akt biti upućen u utorak, što se nije dogodilo.

Bulatović sada, međutim, ne isključuje mogućnost da će formalni akt biti upućen tek nakon sjednice Predsjedništva Opštinskog odbora Crnogorske, koji se očekuje do kraja nedjelje.

 - Ako je rečeno da će biti poslat, biće poslat. Ne bježimo od toga i ne znam što je muka. Čeka se sjednica Predsjedništva na kojoj ćemo razmotriti sve dalje korake, a formalni akt će biti poslat sa svim navedenim razlozima koji su nas doveli do napuštanja koalicije – rekao je Bulatović Pobjedi.

Istakao je i da je za pisanje tog akta potrebno vrijeme, budući da Crnogorska, kako je objasnio, želi da bude korektna prema koalicionim partnerima i da u tom dokumentu navede sve što je prethodilo njihovoj odluci o izlasku iz vlasti.

- Nije u redu, ni prema njima, da im ne kažemo zašto izlazimo. Navešćemo sve od generalnih zamjerki do pojedinačnih detalja. Hoćemo da budemo korektni prema njima – zaključio je Bulatović.

Da Crnogorska više nije dio vladajući koalicije u Budvi javnosti je u subotu saopštio upravo Bulatović.

Odluku je obrazložio „nepodnošljivim primitivizmom, neznanjem i pohlepom pojedinih funkcionera Demokratskog fronta“.

Svemu je, podsjećamo, prethodila najava da će na Jazu biti organizovana manifestacija „Guča u Budvi“, od koje se kasnije odustalo.

Komentari

Šćepan,

Pročitao sam neđe da je Aleksa Bečić na odmoru, pa im se vjerovatno ne javlja na telefon, a oni sami ne znaju šta dalje i eto.... Volimo te Crna Goro!

Ostavi komentar

0/300