Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Jednoglasna podrška Milu Đukanoviću za predsjednika DPS-a"

| Postavio/la: Marija Mitrović

"Jednoglasna podrška Milu Đukanoviću za predsjednika DPS-a"

Danas je u Baru počeo niz sastanaka mjesnih odbora Opštinskog odbora DPS Bar kako bi se izvršilo predlaganje kandidata za predsjednika i potpredsjednike DPS-a , kandidata za članove Glavnog odbora DPS-a i delegata za VIII Kongres Partije, koji će biti održan 30. novembra 2019. godine, saopšteno je iz tog OO.

Kako su kazali, članovi Mjesnih odbora DPS-a u Baru, jednoglasno su dali punu podršku Milu Đukanoviću za predsjednika Partije.

"Predsjednik OO Dps Bar dr Dragoslav Tamanović članove mjesnih odbora upoznao je sa novom organizacionom strukturom Partije u Baru, na kojoj se radilo u protekla četiri mjeseca. Naveo je da su konstituisani novi saziv Izvršnog odbora od 23 člana, Opštinski odbor sa 91 članom i 45 mjesnih odbora sa mrežom od preko 900 članova", navodi se u saopštenju.

Istakao da je u narednom periodu očekuje da zajednička aktivnost bude uvećanje broja članova kroz stalnu komunikaciju sa građanima na terenu.

"Na sastancima je bilo riječi o investicijama na području mjesnih zajednica, odnosno o završenim projektima u skladu sa Akcionim planom za realizaciju investicija 2016-2020 godina. Danas je bila dobra prilika da se članovi mjesnih odbora bolje upoznaju sa projektima čija realizacija slijedi u narednom periodu, i iznesu svoje predloge za koje smatraju da trebaju biti realizovani", piše u saopštenju.

Komentari

Vitinka,

Niko nema komunikaciju sa gradjanima kao sto DPS ima to, i nije ni cudo onda sto se konstantno povecava broj ljudi koji su za dps.

oliver14,

Milo je vrsan politicar, vizionar, covjek koji je donio nezavisnost Crnoj Gori i koji se za narod CG izborio i kao takav zasluzuje da bude i dalje na celu DPS-a.

Tommy_h,

Naravno da ce svi da podrze izbor Djukanovica za predsjednika partije.

Kosta,

Predsjednik Djukanovic je dao veliki doprinos politici DPS-a i drzavi Crnoj Gori tako da ne cudi jednoglasna podrska koju ima u Baru.

goran1978,

Dps je zahvaljujuci svojoj politici i projektima koje je sproveo doveo Bar do jednog od ljepsih primorskih gradova!

Dakica,

Ono što je Milo uradio za svo ovo vrijeme na celu svoje partije dovoljan je dokaz koliko se zalaze za Crnu Goru i njene gradjane.

CiciMici,

Svjesni su ko ce najbolje obavljati funkciju predsjednika, niko mu nije ni primaci.

Azra01,

Kome će je dati drugo nego njemu, njegov rad je ocigledan.

Ostavi komentar

0/300