Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Izvještaj o radu između dva Kongresa najbolji pokazatelj uspjeha"

| Postavio/la: Marija Mitrović

"Izvještaj o radu između dva Kongresa najbolji pokazatelj uspjeha"

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić. Na sjednici su razmatrana predložena kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore, saopšteno je iz tog OO.

"U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, na sjednici je ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je, kako navode, ta partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji ihočekuju.

"Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore", navedeno je u saopštenju.

Kongresna dokumenta su jednoglasno prihvaćena.

"Željko Aprcović, predsjednik opštine Kotor, upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema. Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku", piše u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300